Turvassa Tiellä

Me lähdimme liikkeelle turvallisemman tieliikenteen puolesta.

Turvassa Tiellä on vuoden 2013 alussa käynnistynyt valtakunnallinen tieliikenneturvallisuushanke, jonka järjestää autourheilun kansallinen lajiliitto AKK ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Se on samalla osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön, FIA:n, Action for Road Safety -hanketta.

Haluamme edistää liikenneturvallisuutta keskustelemalla ja yhdessä tekemällä. Tiedämme, että vauhdin hurmasta voi saada hienot fiilikset, kunhan kytkin nostetaan suljetuilla teillä ja radoilla - siis niillä areenoilla, joilla kilpaillaan ja harrastetaan. Arkiliikenteessä asiat ovat toisin. Siellä yksikin kilpailullinen liike voi maksaa lukuisia ihmishenkiä.

                 

 

                 

Maksuttomia kouluvierailuja ja yleisötapahtumia ympäri Suomen

Tulemme yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin kertomaan miten pitää hauskaa autourheilun parissa, mutta olla turvassa tiellä arkiliikenteessä. Maksuttomia tieliikenneturvallisuusluentoja pitävät Autokoululiiton kouluttamat, Turvassa Tiellä -kouluttajat, jotka voit tilata kouluun, oppilaitokseen tai muuhun järjestämääsi tapahtumaan. Lisätietoa löydät Kouluvierailut-osiosta.

Esittäydymme kumppaniemme kanssa pitkin vuotta erilaisissa yleisötapahtumissa ympäri Suomea - pidä silmällä Tapahtumat-osiotamme ja sosiaalisen median kanaviamme, niin tiedät milloin ja missä. Valtakunnallisissa tapahtumissa pääset tapaamaan usein myös hankettamme tukevia tunnettuja kasvoja, kuten autourheilutähtiä.

Turvassa Tiellä -kouluttajat ja kummikuljettajat

AKK:n jäsenseuroista ja Autokoululiiton jäsenistöstä tulevat hankekouluttajamme löydät jo alla olevilta alueilta/paikkakunnilta. Kevään 2017 myötä mukaan tulee liittymään lisäksi 60 uutta kouluttajaa ympäri Suomea.

Alahärmä, Hyvinkää, Jyväskylä, Kuopio, Kuusankoski, Lappeenranta, Leppävirta, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Petäjävesi, Riihimäki, Rovaniemi, Tampere, Ähtäri ja pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki).

Turvassa Tiellä -kampanjakummeina tieliikenneturvallisuussanomaa vievät eteenpäin muiden muassa rallin Euroopanmestari, MM-rallikuljettaja Esapekka Lappi ja rallicrossin MM-hopeamitalisti Toomas Heikkinen. Äänensä hankkeelle ovat antaneet vuosien varrella myös monet muut suomalaiset, kansainvälisesti menestyneet autourheilutähdet.

Mukaan toimintaan?

Haluatko meidät koulullesi pitämään maksutonta tieliikenneturvallisuusluentoa tai kiinnostuitko itse kouluttajaksi kouluttautumisesta? Haluatko tehdä hankeyhteistyötä kanssamme tai muuten olla mukana turvallisemman tieliikenteen puolesta? Tervetuloa mukaan! Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy