Turvassa Tiellä

Me lähdimme liikkeelle turvallisemman tieliikenteen puolesta.

Turvassa Tiellä on vuoden 2013 alussa käynnistynyt valtakunnallinen tieliikenneturvallisuuskampanja, jonka järjestää autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports yhdessä yhteistyökumppaneidensa Autoliiton, Autokoululiiton, NEP FinlandinBMW SuomenNesteen ja Nokian Renkaiden kanssa. Se on samalla osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön, FIA:n, Action for Road Safety -kampanjaa.

Haluamme edistää liikenneturvallisuutta keskustelemalla ja yhdessä tekemällä. Tiedämme, että vauhdin hurmasta voi saada hienot fiilikset, kunhan kytkin nostetaan suljetuilla teillä ja radoilla - siis niillä areenoilla, joilla kilpaillaan ja harrastetaan. Arkiliikenteessä asiat ovat toisin. Siellä yksikin kilpailullinen liike voi maksaa lukuisia ihmishenkiä.

                  

 

                           

Koulutuksia ja tapahtumia ympäri Suomen

Tulemme yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin kertomaan miten pitää hauskaa autourheilun parissa, mutta olla turvassa tiellä arkiliikenteessä. Liikenneturvallisuusluentojen ohella ohjaamme harjoitteluradoilla ajoneuvojen käsittelyä. Lisätietoa löydät Koulutukset-osiosta.

Esittäydymme kumppaniemme kanssa pitkin vuotta erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea - pidä silmällä Tapahtumat-osiotamme ja Facebook-, Instagram- sekä YouTube-tilejämme, niin tiedät milloin ja missä. Tapahtumissa pääset tapaamaan usein myös kampanjaamme tukevia tunnettuja kasvoja, kuten autourheilutähtiä.

Uutiset-osiosta pääset seuraamaan kampanjaan liittyviä, ajankohtaisia tiedotteita.

Kampanjakouluttajat ja kummikuljettajat

Kampanjakouluttajiamme löydät jo seuraavilta alueilta/paikkakunnilta:

Alahärmä, Hyvinkää, Jyväskylä, Kuopio, Kuusankoski, Lappeenranta, Leppävirta, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Petäjävesi, Riihimäki, Rovaniemi, Tampere, Ähtäri ja pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki).

Turvassa Tiellä -kampanjakummeina tieliikenneturvallisuussanomaa vievät eteenpäin F1-kuljettaja Valtteri Bottas, rallin Euroopanmestari Esapekka Lappi, rallicrossin MM-hopeamitalisti Toomas Heikkinen sekä rallin tulevaisuuden lupaus Laura Suvanto.

Äänensä kampanjalle ovat antaneet myös monet muut suomalaiset autourheilutähdet, kuten rallin nelinkertainen maailmanmestari TommiMäkinen, rallin nelinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm, rata-autoilussa kansainvälisiä mestaruuksia niittänyt Toni Vilander sekä Formula 1 -radoilta ja nykyisin myös tv:stä tuttu Mika Salo.

Mukaan toimintaan?

Haluatko meidät koulullesi vierailemaan tai kiinnostuitko järjestämään AKK-jäsenseurasi kautta koulutuksia? Haluatko tehdä kampanjayhteistyötä kanssamme tai muuten olla mukana turvallisemman tieliikenteen puolesta? Tervetuloa mukaan! Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy