Turvassa Tiellä

Me lähdimme liikkeelle turvallisemman tieliikenteen puolesta.

Turvassa Tiellä on vuoden 2013 alussa käynnistynyt valtakunnallinen tieliikenneturvallisuushanke, jonka järjestää autourheilun kansallinen lajiliitto AKK ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Se on samalla osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön, FIA:n, Action for Road Safety -hanketta.

Haluamme edistää liikenneturvallisuutta keskustelemalla ja yhdessä tekemällä. Tiedämme, että vauhdin hurmasta voi saada hienot fiilikset, kunhan kytkin nostetaan suljetuilla teillä ja radoilla - siis niillä areenoilla, joilla kilpaillaan ja harrastetaan. Arkiliikenteessä asiat ovat toisin. Siellä yksikin kilpailullinen liike voi maksaa lukuisia ihmishenkiä.

                 

           

Maksuttomia kouluvierailuja ja yleisötapahtumia ympäri Suomen

Tulemme yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin kertomaan miten pitää hauskaa autourheilun parissa, mutta olla turvassa tiellä arkiliikenteessä. Maksuttomia tieliikenneturvallisuusluentoja pitävät Autokoululiiton kouluttamat, Turvassa Tiellä -kouluttajat, jotka voit tilata kouluun, oppilaitokseen tai muuhun järjestämääsi tapahtumaan. 

Esittäydymme kumppaniemme kanssa pitkin vuotta erilaisissa yleisötapahtumissa ympäri Suomea. Valtakunnallisissa tapahtumissa pääset tapaamaan usein myös hankettamme tukevia tunnettuja kasvoja, kuten autourheilutähtiä.

Turvassa Tiellä -kouluttajat ja kummikuljettajat

AKK:n jäsenseuroista ja Autokoululiiton jäsenistöstä tulevat hankekouluttajamme löydät jo alla olevilta alueilta/paikkakunnilta. 

Alahärmä, Hyvinkää, Jyväskylä, Kuopio, Kuusankoski, Lappeenranta, Leppävirta, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Petäjävesi, Riihimäki, Rovaniemi, Tampere, Ähtäri ja pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki).

Turvassa Tiellä -kampanjakummeina tieliikenneturvallisuussanomaa vievät eteenpäin muiden muassa kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen, MM-rallikuljettaja Esapekka Lappi ja MM-rallicrosskuljettaja Toomas Heikkinen. Äänensä hankkeelle ovat antaneet vuosien varrella myös monet muut suomalaiset, kansainvälisesti menestyneet autourheilutähdet.

Mukaan toimintaan?

Haluatko meidät koulullesi pitämään maksutonta tieliikenneturvallisuusluentoa tai kiinnostuitko itse kouluttajaksi kouluttautumisesta? Haluatko tehdä hankeyhteistyötä kanssamme tai muuten olla mukana turvallisemman tieliikenteen puolesta? Tervetuloa mukaan! Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy