Neste Ralli

Varmista eturivin paikkasi Suomen MM-ralliin 2017 ja tilaa Rallipassit sekä Rallipassilahjakortit joko itsellesi tai lahjaks!

Neste Ralli ajetaan tulevana kesänä 27.-30.7.2017 perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki.

Rallin kilpailureitti erikoiskokeineen julkaistaan maaliskuussa 2017, jonka yhteydessä kilpailun virallinen online-lipunmyynti käynnistyy AKK:n verkkokaupassa.

Virallisen online-lipunmyynnin käynnistyessä tilaamaan pääsee kaikkia Neste Rallin lippuvalikoiman lippuja, mukaan lukien erityyppiset Rallipassit, VIP-passit sekä kilpailukeskus-/huoltoparkkiliput. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään tapahtuman www-sivustolle ja sosiaalisen median kanaviin pitkin talvea ja kevättä. 

Ennakkoon myytävät lipputuotteet

Rallipassi, 75 €, on Neste Rallin kaikenkattava pääsylippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaiselle erikoiskokeelle ja Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin oheisohjelmiin koko tapahtuman ajan. Rallipassilahjakortti, 77 €, sisältää Rallipassin ja ennakkoon vastaanottajalle lähetettävän lahjakortin. Lahjakortit toimitetaan kahden viikon kuluessa tilauksesta, itse Rallipassit postitetaan kesäkuussa 2017.

Maksutta tapahtumaan

Alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät vanhempien seurassa kaikkiin tapahtumiin maksutta. Sisäänpääsylipun ostaneiden näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy kaikkiin tapahtumiin on niin ikään maksuton.

Ystävällisesti huomioithan, että AKK:n verkkokaupasta ostettujen lipputuotteiden hintaan lisätään käsittely- ja postituskulut.  

- 1-2 tuotetta = 5 €
- 3-5 tuotetta = 7,5 €
- 5- tuotetta = 10 €

Lippuihin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä: markus.hakkinen@autourheilu.fi; 040 551 0289. Huomioithan, että lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Lisätietoa Neste Rallin lipuista ja lipunmyynnistä löydät täältä.

Change language: English

Uusimmat tuotteet

Kaikki tuotteet

Design Mainostoimisto Ajaton Oy