Palaute| Lehtiarkisto
Autourheilu.fi
Verkkolehti 2/14
18.6.2014

Pääkirjoitus
Missä ne naiset luuraa?

Viime viikonloppuna järjestettiin Helsingin Finlandia-talossa 6. naisten liikunnan ja urheilun maailmankonferenssi IWG, johon osallistui yli 800 osallistujaa lähes 100 maasta.

Lue lisää >>


Ajankohtaista
Rallicrossin MM-karavaani pysähtyy seuraavaksi Suomeen

Rallicrossin historian ensimmäistä MM-sarjaa on nyt ajettu kolmen osakilpailun verran. Kausi alkoi toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna Portugalista, toinen osakilpailu ajettiin legendaarisella Lydden Hillin radalla Englannnissa ja seuraavaksi siirryttiin Pohjois-Norjaan. Seuraavana onkin vuorossa Suomi ja Kouvola!

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Tieturvallisuutta ja kokoperheen tapahtumia Neste Oil Rallissa

Heinä-elokuun vaihteessa lennätetään jälleen soraa Keski-Suomen MM-ralliteillä. 31.7.-3.8. ajettavan Neste Oil Rallin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin tapahtumissa ovat esillä etenkin kokoperheen teemat ja tieliikenneturvallisuus.

Lue lisää >>


Lajit
Hallitus ja lajiryhmien puheenjohtajat tapasivat hyvässä hengessä

AKK:n hallitus tapasi kaikkien lajiryhmien puheenjohtajat kesäkuun alussa. Yhdessä keskusteltiin mm. lajien nykytilasta sekä tulevaisuudesta. Lisäksi puheenjohtajat esittelivät sääntömuutosehdotukset ensi vuodelle. Mitään suurta ja mullistavaa sääntörintamalla ei ole odotettavissa.

Lue lisää >>


Ajankohtaista
Liikennevakuutuslaki päivittymässä - jollain aikavälillä?

Liikennevakuutuslain kokonaisuudistus täyttää pyöreitä vuosia. Viimeiset kymmenen vuotta on valmisteltu lakiesitystä, ja hallituskausien vaihtuessa homma on palannut aina lähes alkupisteeseen. Onko siis vihdoinkin keksitty ikiliikkuja?

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Teemu Suninen valittiin rallilupaukseksi - palkintona tallipaikka MM-ralliin

Sarjapromoottori AKK Sports Oy lanseerasi Ralli SM -sarjassa tällä kaudella kilpailun, jossa etsittiin suomalaista rallilupausta. Neljän osakilpailun jälkeen pääsi neljä nuorta kuljettajaa finaalitesteihin. Valinta kohdistui kuljettajaan, jonka raati katsoi omaavan parhaan kehityspotentiaalin pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää >>