Palaute| Lehtiarkisto
Autourheilu.fi
Verkkolehti 4/14
7.11.2014

Pääkirjoitus
Young Guns - Flying High

Kuluva autourheiluvuosi näyttää saavan mitalein kiiltävän päätöksen kun nuoret nousevat lähettiläämme keräävät parhaat päältä eri puolilta maailmaa.

Lue lisää >>


Ajankohtaista
AKK Driver Academy Rally - Ryhmä täynnä motivoituneita tulevaisuuden tähtiä

AKK Driver Academyn rallivalmennettavien kilpailukausi 2014 on saatu päätökseen. Tälle kaudelle uudistunut ryhmä saa rallin päävalmentajalta kauden päätteeksi varsin positiivisen arvosanan.

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Uusi sähköinen Formula E -sarja tulee vauhdilla

Kansainvälisen autoliitto FIA:n Formula E -sarja on autourheiluperheen uusin tulokas. Se on yksipaikkaisilla formula-autoilla ajettava mestaruussarja ja samalla myös ensimmäinen kilpasarja, jossa ajetaan sähköautoilla.

Lue lisää >>


Ajankohtaista
AKK mukana FIA:n ympäristöohjelmassa

AKK lähtee mukaan edistämään autourheilu ympäristötietoisuutta Suomessa. Ympäristöprojektin taustalla vaikuttaa kansainvälisen autoliitto FIA ympäristöohjelma.

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
SMP F4 Championship starttaa FIA NEZ -alueella

Kansainvälinen autoliitto FIA on valmistellut viime vuodet formulapuolelle uutta strategiaa jonka tarkoitus on karsia päällekkäisyyksiä ja selkeyttää urheilijan polkua kartingista formulauralle. Tulevaisuuden pyramidi on F4, F3, F2 ja F1.

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Iitin ratahanke etenee

Kansainväliset mitat täyttävä moottoriurheilukeskus-hanke etenee aikataulun mukaisesti. Iittiin suunnitellun Kymi Ringin luokitukset ovat kunnossa ja lupamenettelyn uskotaan valmistuvan loppuvuoteen mennessä. Alueen rakennustyöt käynnistyvät välittömästi tämän jälkeen.

Lue lisää >>