Palaute| Lehtiarkisto
Autourheilu.fi
Verkkolehti 1/14
28.3.2014

Pääkirjoitus
Ilmoja pitelee

Mennyt "talvi" oli säiden suhteen omituisin pitkiin aikoihin. Talvikauden kilpailuja jouduttiin perumaan tämän tästä ja järjestäjät olivat helisemässä sääennusteita tavaillessaan.

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Nuoret kuljettajat tuovat nostetta Ralli SM -sarjaan

Ralli SM -sarja voi vuonna 2014 paremmin kuin pitkään aikaan. Kilpailu kaikissa luokissa on tasaista ja mielenkiintoista ja uudet viestintäratkaisut tuovat rallin kaikille helpommaksi seurata. Kuka muka vielä uskaltaa väittää, että kotimainen ralli ei kiinnosta?!

Lue lisää >>


Ajankohtaista
Driver Academy Racing -ryhmä valmiina kauteen 2014!

AKK:n huippuvalmennusryhmän, Driver Academyn, racing-ryhmään kuuluu 10 lahjakasta ja motivoitunutta rata-ajon tulevaisuuden lupausta.

Lue lisää >>


Lajit
Sitkeys voitti - jääratamestaruuksista ajettiin epäilyistä huolimatta

Kun peruttujen listalla on iso määrä ralleja ja rallisprinttejä, tuntuu erikoiselta, että jääradan Suomen mestaruudet saatiin selville. Ei olisi saatu, elleivät muutamat jääräpäät uskoneet asiaansa enemmän kuin vesisateita lupaaviin sääennustuksiin.

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Kouvolassa ajetaan MM-pisteistä kesäkuussa

Rallicrossin EM-sarja koki viime vuonna koko joukon muutoksia. Tällä kaudella muutoksia ei ole niin paljon, mutta ne ovat sitäkin suurempia. Tällä kaudella ajetaan MM-tittelistä!

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Liikennevakuutus ja lisenssin vakuutusturvat

Kuka maksaa kun kolhaiset kilpa-autolla varikolla katsojaa tai toimitsija loukkaantuu lippupisteellä? Entä mistä vakuutuksesta korvataan kilpailijan katkennut jalka tai tulipalossa tuhoutunut kilpa-auto?

Lue lisää >>


Lajit
Ura-autojen MM-kisat Laihialla

Laihian Urheiluautoilijat on saanut järjestettäväkseen lajin MM-kilpailut vuonna 2014. Seuran tiloihin kokoontuu 13.-18. toukokuuta lajin parhaimmisto. Kisaajia odotetaan olevan mukana noin 50 ympäri maailman. Kuljettajien mukana saapuu usein myös huoltojoukkoja, joten Laihialla tullaan näkemään toistasataa lajiin vihkiytynyttä ihmistä.

Lue lisää >>


Ajankohtaista
NEZ nuorten lupausten asialla

FIA North European Zone on FIA:n pohjoinen alue johon kuuluvat Pohjoismaat, Baltian maan sekä Venäjä (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä). NEZ hallinnoi alueen sisällä ajettavia autourheilun arvosarjoja ja kilpailuja.

Lue lisää >>


Tästä puhutaan
Junior Program ponnahduslautana nuorille kuljettajille

Porsche GT3 CUP Trophy -sarjassa nähdään tulevana kautena nyt jälleen lupaava nuori kuljettaja, joka on saanut tuekseen Junior Program -stipendiohjelman.

Lue lisää >>