Yhteystiedot|Sivukartta|Linkit|Extranet|Jäsenrekisteri|
FIANEZ
Etusivu > Materiaalipankki > Lisenssi ja korttilomakkeet

Lisenssi ja korttilomakkeet

Katsastuskortin tilauslomake 2015
Lääkärinlausunto ja ohje 2015
Lisenssivakuutus 2015
Mediakorttihakemus 2014 (8.1.2014)
Seniorikortin hakuohje
Tehtäväkortti tekniikka
Toimitsijalisenssihakemus ja ohje 2014

Pdf-tiedostoja voi katsella esimerkiksi Acrobat Readerin avulla. Ohjelma on ilmainen ja voit imuroida sen Adoben sivuilta.

Motorsport-ID kortti

AKK-Motorsportin jäsenkortti on jatkossa mobiilikortti. Mobiilikortin haltijana pääset hyödyntämään AKK:n jäsenetuja, sovelluksen karttapalvelua sekä vastaanottamaan vaihtuvia tarjouksia ja jäsenetukampanjoita. Mobiilisovellus toimii jatkossa myös yhtenä liiton viestintäkanavana suoraan jäsenistön taskuun.

Mikäli sinulla ei ole yhteensopivaa puhelinta tai haluat muusta syystä perinteisen muovisen jäsenkortin, se mahdollista tilata erikseen tästä linkistä. Huomioithan sen, että jäsenmaksusuorituksen tulee näkyä KITI-järjestelmässä ennen ID-kortin tilausta. ID-kortin toimitusaika on noin 3 viikkoa.

Muistathan, että Motorsport-ID -kortti ei ole kilpailijalisenssi, vaan lisenssi tulee lunastaa erikseen joka kaudelle.

Sääntökirja 2015

Mikäli haluat tilata sääntökirjoja ja maksat laskulla, tilaa kirjat täyttämällä tilauslomake, jonne pääset tästä linkistä. Täytä lomake huolellisesti. Kirjan hinta on 25 euroa (sis. toimituskulut)

Sääntökirjoja voi ostaa myös verkkokaupasta, jolloin maksu suoritetaan heti tilauksen yhteydessä. Verkkokauppaan pääset AKK:n nettisivujen kautta.