Turvassa Tiellä - Kouluvierailut

Maksuttomia kouluvierailuja ympäri Suomen

Turvassa Tiellä -hankkeen kouluttajat saapuvat Suomen yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin tärkeällä asialla, mutta rennolla meiningillä ja hyvällä fiiliksellä! Liikenneturvallisuuskouluttajat ovat kokeneita ja taitavia osaajia, jotka eivät pelkästään luennoi luokan edessä, vaan tiedon jakamisen ohella virittävät keskustelua, nostattavat henkeä ja kannustavat yhteiseen tekemiseen.

Kouluttajat vastailevat mielellään kysymyksiin ja antavat ohjeita niin liikenneturvallisuuteen, ajoharjoitteluun kuin autourheiluunkin liittyvissä asioissa.

Maksuttomat kouluvierailut sisältävät liikenneturvallisuusluennon ohella mahdollisesti myös erikseen järjestettävän, mopolla/skootterilla tai mopoautolla suoritetun ajoharjoittelutuokion. Koulutus järjestetään AKK:n sekä Autokoululiiton varustamalla aineistolla ja välineistöllä. 

Turvassa Tiellä -kouluttajiamme löydät jo alla olevilta alueilta/paikkakunnilta. Kevään 2017 myötä valtakunnallinen joukko tulee täydentymään 60 uudella kouluttajalla (lisätietoa tulossa).

Alahärmä, Hyvinkää, Jyväskylä, Kuopio, Kuusankoski, Lappeenranta, Leppävirta, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Paimio, Petäjävesi, Riihimäki, Rovaniemi, Tampere, Ähtäri ja pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki)

Onko koulusi tai oppilaitoksesi kiinnostunut isännöimään maksuttomia Turvassa Tiellä -kouluvierailuja?

Kysy lisää ja/tai ilmoittaudu mukaan!

Sanna Kinnunen / AKK, sanna.kinnunen@autourheilu.fi, 050 331 0182

Design Mainostoimisto Ajaton Oy