Mestareiden Ilta 2017 - Illallinen & anniskelu

Kaikki palkintogaalan pääsyliput oikeuttavat maukkaaseen buffet-illalliseen - muistathan varata pöytäsi varauslomakkeen kautta.

Pöytävarauslomake

Siirry varaamaan paikkasi illalliselle tästä.

Illallisen aikataulu

Mestareiden Illan buffet-illallinen Jyväskylän Paviljongin juhlatilassa alkaa klo 17.00. 

Erityisruokavaliot

Mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita tai noudatat erityisruokavaliota, ilmoitathan niistä etukäteen pöytävarauslomakkeen kautta. 

 

Juomien ennakkotilaukset

Tiloissa on A-oikeudet. Juomia voi ostaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla sekä juomalipukkeilla. Lipukkeita on myynnissä paikan päällä, mutta nopeuttaaksenne baaritoimintaa niitä voi tilata Jyväskylän Paviljongilta jo ennakkoon. Drinkkilipuke miedoille juomille on arvoltaan 6,90 eur (sis. alv). Lipukkeella saa vaihtoehtoisesti oluen, siiderin, lonkeron tai lasillisen talon puna- tai valkoviiniä. Lipuke toimii myös arvosetelinä, joten voitte käyttää sitä maksuvälineenä kalliimpien juomienkin osalta, erotus maksetaan.

Ennakkoon tilatut lipukkeet ovat noudettavissa nimellänne gaalailtana Jyväskylän Paviljongin infopisteeltä. Mikäli lipukkeita jää käyttämättä, käyttämättömät, laskutukseen menevät lipukkeet voi palauttaa Paviljongin infopisteelle tapahtuman aikana. Palautukseen merkitään tilaajan yhteystiedot, palautetut lipukkeet huomioidaan laskutuksessa. Käytetyt lipukkeet laskutetaan tapahtuman jälkeen. Voitte halutessanne maksaa lipukkeet paikan päälläkin, maksettujen lipukkeiden osalta ei ole palautusmahdollisuutta.

Voitte myös tilata ennakkoon viinejä pulloittain pöytäänne. Ennakkoon tilatut viinipullot maksetaan paikan päällä. Yrityksille tilattavista viineistä voimme tehdä erillisen laskutussopimuksen.

Voitte tilata ennakkoon seuraavia viinejä:

Punaviini        African Passion Cabernet Sauvignon Merlot    38,00 € / pullo sis. alv 24 %

Valkoviini        African Passion Chenin Blanc                          38,00 € / pullo sis. alv 24 %

Kuohuviini      Botter Spumante Brut                                       38,00 € / pullo sis. alv 24 %

Viinien ennakkotilaukset viimeistään 15.12.2017

Juomalipuke- ja ennakkotilaukset:

Jyväskylän Messut Oy
Tuula Rahikainen
014 334 0027
tuula.rahikainen@jklmessut.fi

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy