Mestareiden Ilta 2017 - Pääsyliput

Kaikki pääsyliput oikeuttavat sisäänpääsyn ohella maukkaaseen buffet-illalliseen.

Tämän vuoden uutuutena esittelemme Premium-pääsylipun, joka tarjoaa mm. ensiluokkaisen pöytäpaikan esiintymislavan välittömästä läheisyydestä. Kaikkien pääsylippujen alv 0%.

Pääsyliput

Premium 150 € / kpl
Mestareiden Illan kaikenkattava tiketti tarjoaa sisäänpääsyn juhlatunnelmaa virittävään cocktail-tilaisuuteen klo 16.00 alkaen sekä ensiluokkaisen pöytäpaikan esiintymislavan läheisyydestä. Cocktail-tilaisuuteen sisältyy alkumalja ja pieni suolainen, pöydässä juhlijoita odottaa kuohuviinipullo. HUOM. lippuja rajoitettu määrä - toimi siis nopeasti!

Golden 99 € / kpl

Kultatason pääsylippu avaa ovet gaalan juhlaville etkoille eli cocktail-tilaisuuteen klo 16.00 alkaen. Cocktail-tilaisuuteen sisältyy alkumalja ja pieni suolainen.
HUOM. lippuja rajoitettu määrä - toimi siis nopeasti!

Champion 79 € / kpl

Juhli Mestareiden Illassa kuin mestari! Perustason lippu tapahtumaan oikeuttaa sisäänpääsyyn palkintogaalaan, josta ei puutu jalometallia eikä meininkiä.

Driver 40 € / kpl (alaikäisen palkittavan huoltaja, 1 kpl / palkittava)

Driver on tulevien mestareiden huoltajille edukkaaseen hintaan räätälöity pääsylippu palkintogaalaan.

Co-Driver 40 € / kpl (6-12 –vuotiaat)

Tulevat mestarit juhlivat gaalassa Co-Driver -lipulla. Hanaa!

Junior 0 € / kpl (0-6 –vuotiaat) 

Nuorimmille juhlavieraille pääsy Mestareiden lltaan on maksuton. Huomioithan kuitenkin, että myös Junior-lippu tulee tilata erikseen verkkokaupasta tai osana laskutustilausta.

Hanki pääsyliput verkkokaupasta tai tilaa laskutuksella

Verkkokauppa (toimituskulut 5 € / tilaus)
Laskutustilaus (laskutuslisä 5 € / tilaus) 

Pääsyliput toimitetaan maksusuorituksen saavuttua tilaukseen merkittyyn osoitteeseen. Lippujen toimitus aloitetaan joulukuun alussa ja viimeinen postituspäivä on 3.1.2018. Tämän jälkeen tilatut liput on noudettava juhlapäivänä Jyväskylän Paviljongilta. Verkkokaupasta pääsylippuja voi ostaa aina 10.1.2018 klo 12.00 saakka.

Pääsylippujen noutopiste Mestareiden Illassa 13.1.2018 

Jyväskylän Paviljongin aulassa klo 15.00–17.30.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy