Jäsenedut - Mobiilijäsenkortti

Mobiilikortin haltijana pääset hyödyntämään AKK-Motorsportin jäsenetuja sekä vastaanottamaan vaihtuvia tarjouksia ja jäsenetukampanjoita. Mobiilisovellus toimii jatkossa myös yhtenä liiton viestintäkanavana suoraan jäsenistön taskuun.

Mobiilikortin lataaminen ja asentaminen

MagMa Lompakko on kokonaan uusi sovellus. Mikäli sinulla on ollut käytössäsi vanha Lompakko, niin poista ensin se puhelimestasi. Uusi MagMa Lompakko on PWA mobiilisovellus, joka on HTML5 tekniikan webbisivu. Sitä ei tarvitse erikseen ladata sovelluskaupasta, vaan mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä.

Tekstiviestin lähettäjä on MagMa ja viestissä lukee:

"  AKK on lähettänyt sinulle mobiilikortin. Aktivoi kortti klikkaamalla linkkiä: ....

Seuraa linkin ohjeita. Voit lisätä MagMa Lompakon ikoni puhelimen aloitusnäytölle. Aloitusnäyttöön lisääminen toimii eri puhelinmalleissa eri tavalla. Kun MagMa lompakko on lisätty puhelimen aloitusnäyttöön, näyttää ikoni tältä:

Ensimmäinen kirjautuminen

Palvelun käyttäjäksi pitää ensin rekisteröityä. Rekisteröinti tehdään MagMa Lomapakon ensimmäisellä avauskerralla.  Rekisteröinnin yhteydessä luodaan käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy