Linnanmäen huvipuistoranneke (1 kpl jäljellä)

AKK tarjoaa jäsenistölleen Linnanmäen huvipuistorannekkeet jäsenetuhintaan. Tilaa kerralla koko porukalle ja säästä!

Hinta: 37 €

Rannekkeella pääset huvittelemaan Linnanmäen kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kaudella 2020 ja se aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä. Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta ja iästä riippumatta. 

Rannekkeiden toimitus tällä hetkellä vain postitse, toimitusmaksu 5€ / tilaus. Verkkokaupan kautta tehty tilaus kannattaa tehdä ajoissa, jotta rannekkeet ehtivät postissa perille. Toimituksia tehdään kerran viikossa. 

Huom! Rannekkeita maks. 6 kpl/jäsen.

Hinta Linnanmäeltä ostettaessa 42 € kappale. Lisätietoa Linnanmäen aukioloajoista, laitteista ja tapahtumista: www.linnanmaki.fi

Linnanmäen ohjeet ennakkoon ostetuille rannekkeille:

Ennakkoon ostetuilla rannekkeilla voi varata veloituksetta sisäänpääsyn valitsemalleen päivälle. Paikkoja voi varata niin monta kuin teillä on rannekkeita. Koodit kysytään varattaessa. Jos haluaa varmistaa sisäänpääsyn myös seuralaisille, joilla ei ole ranneketta ostettuna etukäteen, heille voi ostaa Linnanmäen verkkosivuilta Päivän Hupirannekkeen 42 € tai Päivän Hupilipun 9 € samalle päivälle.

Jos haluaa varmistaa sisäänpääsyn puistoon, tulisi varata paikka jo ostetuille rannekkeille/ostaa lisätuotteita Linnanmäen verkkokaupasta vähintään edellisenä päivänä klo 24.00 mennessä. Kun olette varanneet paikkanne, niin teidät on laskettu puiston maksimikapasiteettiin mukaan, eli pääsette sisälle vaikka puiston portit olisivat jo suljettuna. Tällöin pääportilla löytyy oma jono, josta pääsette sisälle Päivän puistolipun varausvahvistusta sekä ranneketta/hupilippua näyttämällä.
 
Lisätietoa muuten koronan vaikutuksista puistossa löytyy Linnanmäen verkkosivuilta.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy