Neste Ralli

Varmista eturivin paikkasi Suomen MM-ralliin ja tilaa pääsyliput jo ennakkoon onlinemyynnistä!

Legendaarinen Neste Ralli kurvaa jälleen heinäkuun lopussa neljäksi päiväksi Keski-Suomen sorateille. 27.-30.7.2017 ajettava kilpailu tarjoaa 25 jännittävää erikoiskoetta sekä runsaasti viihdyttäviä oheisohjelmia Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin alueella. Kaikki alla mainitut tapahtuman pääsyliput löydät yhdessä virallisten fanituotteiden kanssa Neste Rallin verkkokaupasta, jossa tapahtuman lisenssituotekumppanina toimii High Peak Oy. 

Lippujen hinnat

- Rallipassi   75 €
- Rallipassilahjakortti   77 €
- Bikers' Pass   85 €
- Rookie Pass   45 €
- City Pass   55 €
- Huoltoparkki, kertalippu   10 €
- Huoltoparkki, neljän päivän lippu   15 € 
- Harjun kaupunkierikoiskoe 1   25 €
- Harjun kaupunkierikoiskoe 2   25 €

VIP-tilaisuudet

Neste Rallin virallisten VIP-tilaisuuksien myynti ja markkinointi toteutetaan yhteistyössä Starsquad Oy:n kanssa. Tilaisuuksiin pääset tutustumaan sekä Neste Rallin www-sivuilla että Starsquadin tapahtumasivustolla. Tilauksia ja tiedusteluja VIP-tilaisuuksista voi tehdä Starsquadin palvelunumeroon 09 4247 1100 tai sähköpostiin myynti@starsquad.fi.

Maksutta ralliin

HUOM. Alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät vanhempien seurassa maksutta kaikille erikoiskokeille sekä Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin tapahtumiin. Sisäänpääsylipun ostaneiden näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy kaikille erikoiskokeille sekä Paviljongin tapahtumiin on niin ikään maksuton.

Lisätietoa Neste Rallin lipunmyynnistä löydät täältä.

Change language: English

Design Mainostoimisto Ajaton Oy