Lisenssit

Sivuja päivitetään...

Tässä tärkeimpiä asioita liittyen kauden 2019 jäsenyyteen ja kilpailijalisenssiin.

Jäsenmaksu

Seurojen jäsenmaksulaskujen lähetys on aloitettu ja laskuja postitetaan jäsenille sitä mukaan, kun seurat antavat laskutukseen luvan. Ajan tasalla olevan seuralistauksen löydät.

Mikäli oma jäsenseurasi on oheisella listalla, löydät oman jäsenmaksulaskusi KITI-järjestelmästä. Saat jäsenmaksulaskun myös joko sähköpostilla tai paperisena postina kotiisi toimitettuna. Jos seurasi nimi on listalla, mutta et ole laskua vielä saanut, tarkistathan KITIstä onko jäsenyytesi voimassa. Tässä tapauksessa otathan ensisijaisesti yhteyttä seuraasi.

Motorsport-ID -jäsenkortti

Lähetämme mobiilijäsenkortit niille jäsenille, jotka ovat maksaneet 2019 jäsenmaksunsa ja KITIssä kirjautumisen yhteydessä valinneet itselleen mobiilikortin. Mobiilikorttisovellus Lompakko toimii Android- ja iOS -käyttöjärjestelmiä käyttävissä älypuhelimissa. Mobiilikortin haltijana pääset hyödyntämään AKK:n jäsenetuja, sovelluksen karttapalvelua sekä vastaanottamaan vaihtuvia tarjouksia ja jäsenetukampanjoita.

Mikäli sinulla ei ole yhteensopivaa puhelinta tai haluat ilmaisen muovisen jäsenkortin, on se mahdollista tilata erikseen nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Huomioithan, että motorsport-id -kortti ei ole kilpailija-, huoltaja-, tai ilmoittajalisenssi. Nämä lisenssit tulee lunastaa erikseen KITIstä.

Kilpailijalisenssit

Kilpailijalisenssin voit ostaa kirjautumalla KITI-järjestelmään omilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Tarkista ensin omat tietosi (yhteystiedot, jäsenyys, tutkinnot, luokitukset lajeittain) ja päivitä ne tarvittaessa ajan tasalle.

Kilpailijalisenssiseuraksi voit valita sen seuran, jonka jäsenmaksu on maksettu ja maksusuoritus näkyy KITIssä. Huomioithan, että lisenssin maksamisen jälkeen ei ilmoitettua lisenssissä olevaa jäsenseuraa voi vaihtaa. Mahdolliset lisenssin korotukset korkeampaan lisenssitasoon voit hoitaa itse KITIn kautta.

Mikäli tarvitset Kansallisen lisenssin National-lisäkortin, hoidetaan tuo tilaus ottamalla yhteyttä liittoon. Jos maksat lisenssin 2018 vuoden puolella, huomioithan sen, että lisenssi astuu voimaan 1.1.2019. Voit kuitenkin ilmoittautua tämän vuoden puolella ensi kauden kilpailuihin.

Kansainvälisen ja National -lisenssikortin kääntöpuolella on liiton yleinen lupa osallistua kaikkiin FIA:n alaisiin kilpailuihin ympäri maailmaa. Erillistä liiton osallistumislupaa mihinkään kilpailuihin ei siis tarvita.

Lisätietoja lisensseistä.

Jäsen- ja lisenssimaksun maksaminen

Suosittelemme sekä jäsenmaksun että lisenssin maksamista KITIssä olevan verkkopankkilinkin kautta, tällöin maksusuoritus päivittyy heti. Muilla maksutavoilla maksut päivittyvät 1-4 pankkipäivän viiveellä.

Käytäthän maksusuorituksessa laskussa olevaa viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksetut laskut eivät kohdistu ja näin ollen maksusuorituksen päivittyminen KITIin viivästyy.

Oletko lähdössä ulkomaille kilpailemaan tai huoltaja/mekaanikoksi?

Kansainvälinen lisenssi (155 €) on voimassa kaikissa FIAn kansainvälisissä ja kansallisissa kilpailuissa lajirajoitusten mukaisesti. National-lisäkortti (Kansallinen 101 € + National 40 €) on voimassa kaikissa FIA:n lajiliittojen alaisissa kansallisissa kilpailuissa Suomessa ja ulkomailla.

Mikäli toimit huoltaja-mekaanikkona ulkomailla ajettavissa kilpailuissa, suosittelemme, että ostat henkilökohtaisen ilmoittajalisenssin. Tästä lisenssistä saat kotiisi Competitor-lisenssikortin.

Ilmoittajalisenssi

Ilmoittajalisenssejä myönnetään sekä juridisille (yritykset yms.) että yksityisille henkilöille. Ilmoittajalisenssit tilataan KITIn julkisen puolen kautta. Jos sinulla ei vielä ole ilmoittajalisenssiä, voit tilata sen joko julkisen puolen ostotyökalun kautta tai kirjautumalla omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Uudet lisenssinhakijat seuraavat lisenssin oston ohjeita. Jos sinulla on ollut ilmoittajalisenssi ja haluat säilyttää vanhan ID-numeron, voit kirjautua KITIn julkiselta puolelta ilmoittajalisenssin käyttäjätunnuksella (ID-numero 500…) sekä salasanalla ja tilata lisenssin.

Huomioithan, että henkilökohtainen ilmoittajalisenssi käy huoltaja-mekaanikko -lisenssinä.

Terveysselvitys ja lääkärinlausunto

Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Sääntökirja 2019

Sääntökirja on myynnissä verkkokaupassa hintaan 25 € (+ toimituskulut).
Verkkokauppaan pääset tästä.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy