Nuorisotoiminta

Liiton nuorisotoiminta elää murrosvaihetta ja tehtävää varten on luotu uusi virka, johon on palkattu 25/6/2018 alkaen nuorisopäällikkö. Tällä hetkellä nuorisotoiminnan kartoitus on käynnissä, missä hyödynnetään muun muassa 5/2018 tehtyä seurakyselyn tuloksia. Kartoitusta jatketaan syyskuussa järjestettävillä nuoriso- ja valmennustoiminnan päivillä Jyväskylässä kaikille niille, jotka haluavat kehittää oman seuran nuoriso- ja valmennustoimintaa. Kartoituksen avulla nuorisotoiminnalle luodaan kehityssuunnitelma ja yhtenäinen tavoite yhteistyössä seurojen kanssa. Sillä seurat ovat merkittävässä roolissa lasten ja nuorten moottoriurheiluharrastuksen pariin tulemisessa ja ovat monesti alusta asti mukana nuoren kehityskaaressa aloittelijasta ammattilaiseksi.

Liitto tukee seuran nuorisotoimintaa ja tällä hetkellä nuorisopäällikkö työstää ideapankkia sekä muuta materiaalia, mitä seura voi käyttää yhtenä työkaluna toiminnassaan. Nuorisotoimintaan kuuluu vahvasti myös Flying Finn, turvassa tiellä ja tulevaisuuden tähti ohjelmat sekä The Girls on track kampanja (näistä lisää alasivuissa).

Nuorisotoimintaan liittyvät kysymykset ja ideat voi kertoa suoraan nuorisopäällikkö Rosa Pietikäiselle rosa.pietikainen@autourheilu.fi / 050 476 5463

Design Mainostoimisto Ajaton Oy