JM Lajiryhmän kokous 7.8.2015

10.8.2015

« Takaisin

JM lajiryhmä kokoontui 7.8.perjantaina AKK:n toimitiloissa Vantaalla.
Paikalla olivat Jani Kola (Pj), Ari Valkonen, Kimmo Mäkinen, Joni Kohtaniemi, Anne Heinonen ja Timo Lampinen.

Säännöt 2016
Kokouksessa tarkistettiin JM säännöt 2016.  Näihin tehtiin muutamia pieniä korjauksia, joista lajiryhmä oli saanut kentältä palautetta.
mm. Akseleiden paikka on vapaa, kunhan akseliväli pysyy +-5cm rajoissa. *Moottorin paikka on paloseinäsäännön puitteissa vapaa ja moottorissa öljykanavien hitsaaminen, siirtäminen sekä erillinen öljynlauhdutin on sallittu. Pulttijaosta päätettiin että, rummun alkuperäisen pulttijaon muuttuessa, on käytettävä laipallista pinnapultti kiinnitystä ja vain talvikaudella (1.11.-31.3.)  sumu- ja huomiovalojen pitää jäädä päälle auton jäädessä radan varteen.

* Sääntömuutos astui voimaan 7.8.2015 lajiryhmän kokouksessa. Koskee vain lausetta moottorin paikka on paloseinäsäännön puitteissa vapaa ja moottorissa öljykanavien hitsaaminen, siirtäminen sekä erillinen öljynlauhdutin on sallittu.

Tuomariston PJ päivät 31.10.-1.11.2015
Avataan haku uusille JM tuomariston puheenjohtajille.
Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Jokamiehenluokassa tuomariston puheenjohtajana kilpailukausilla 2016-2017, ja sitä kautta olemaan vahvasti mukana lajin kehittämisessä myös tulevasuudessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, 2.10.2015 mennessä, osoitteeseen timo.lampinen@autourheilu.fi.
Hakemuksesta tulee ilmetä perustietojen lisäksi oma lajikokemus (toimitsija/kilpailija) sekä lisenssitiedot.

Myös kausien 2014-2015 aikana kyseisissä toimenkuvissa toimineiden tulee lähettää vastaava hakemus lajipäällikölle, mikäli toimiminen vastaavissa tehtävissä kiinnostaa myös tulevalla toimikaudella.
Hakijoilta edellytetään vankkaa lajituntemusta ja voimassa olevaa nopeuden päätoimitsijalisenssiä.

Tehtäviin valituille järjestetään koulutuspäivät loka-marraskuussa 2015, johon valitut ovat velvoitettuja osallistumaan. Koulutuksen paikka ilmoitetaan valituille 15.10.2015 mennessä. Koulutuksen kustannuksista vastaa AKK mutta matkakustannuksista vastaavat koulutettavat itse.

2017 Arvokilpailuhaku
Avataan haku 2017 JM SM kilpailun järjestäjille.
Haettavana on JM SM-Yleinen, JM SM-Nuoret ja Naiset ja JM SM-Liiga. EVK luokan Suomenmestaruus päätettiin laittaa katkolle ja sille avataan erillinen haku vasta sen jälkeen kun on ensin seurattu kesäkuussa 2016 järjestetyn kilpailun menestyminen. Vaihtoehtoina on Yleisen SM kilpailun kanssa yhdistäminen tai koko kilpailun lakkauttaminen.

Arvokilpailuhakemukset tulee osoittaa lajipäällikölle ja ne tulee toimittaa 2.10.2015 mennessä.
JM SM-Yleisen ensisijainen järjestäjä valitaan alueelta 1 ja jos alueelta 1 ei löydy järjestäjää valitsee lajiryhmä seuraavan sopivan kilpailua hakeneen järjestäjän.

Kalenteri 2016
Kalenterissa on vielä päällekkäisyyksiä
18.6.             Ylitornio- Puolanka
4.9.               Lapua- Karstula
1.10.             Jurva- Kauhava

Kyseiset kilpailut eivät voi lajiryhmän mielestä olla kyseisinä ajankohtina samanaikaisesti. Kyseiset järjestäjät pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön tai AKK:n toimistoon uuden kilpailupäivämäärän valinnassa.

JM SM-Liiga 2015 Hyvinkää
Sähköinen joukkueen ilmoittautuminen ja joukkueiden kuljettajatietojen ilmoittaminen sähköisesti katsotaan riittävän kirjallisen ilmoittautumisen korvaajana. Erillistä käsin tehtyä joukkueen ilmoittautumista lajipäällikölle ei tarvita.

 

Lisätiedot:
Timo Lampinen 040-8470155 timo.lampinen@autourheilu.fi

(Tiedotetta muutettu 19.8.2015: Lisätty * Sääntömuutos astui voimaan 7.8.2015 lajiryhmän kokouksessa. Koskee vain lausetta moottorin paikka on paloseinäsäännön puitteissa vapaa ja moottorissa öljykanavien hitsaaminen, siirtäminen sekä erillinen öljynlauhdutin on sallittu.)

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy