moottoriurheilu.tv luo kilpailijoille ja kilpailuille lisänäkyvyyttä

22.4.2016, Nita Korhonen

Viestintä

AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry avasivat helmikuussa yhteiseen tiedotusportaalin www.moottoriurheilu.tv. Sivuston kautta on hoidettu kaikkien SM- ja Suomen Cup -kilpailuiden tiedotus ja lisäksi portaalilla on julkaistu kilpailijoiden ja tiimien omia tiedotteita, henkilökuvia sekä blogeja. (Kuvassa vas. Anssi Kannas, AKK-Motorsport ry:n pääsihteeri ja oik. Moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist)

 

Kattojärjestöjen historiallisen mediauudistuksen taustalla on ollut tahto saada moottoriurheilulle sen ansaitsemaa näkyvyyttä sekä tehdä uutisoinnista mahdollisimman helppoa myös valtamedioille. Eri tiedotuskanavat ovatkin ottaneet sivuston vastaan suurella innolla ja Moottoriurheilu.tv:n tarjoamia artikkeleita on julkaistu näyttävästi niin internetissä kuin printtimedioissakin. Lajeittain jaotellut uutiset, korkealaatuiset kuvat sekä tulospalvelu ovat niitä, joita moni medianedustaja on kertonut odottaneensa jo pitkään.

 

Moottoriurheilu.tv:n mediapalvelun kautta on toimitettu yli 500 suomalaismedialle SM- ja Suomen Cup -kilpailuiden ennakko- ja kilpailutiedotteet viikoittain. Tiedotteisiin on lisätty nyt myös maininta kansallisista ja MM-kilpailuista.

Yhteistyö on alkanut
odotettua helpommin

 

Yhteistyö niin tiedottajien, kuljettajien kuin kilpailunjärjestäjienkin kanssa on alkanut odotettua helpommin.

 

- Tämä on hieno palvelu, joka tuo kaikki lajit yhteen kanavaan, jolloin saadaan moottoriurheilulle kokonaisvaltaista näkyvyyttä. Suuri tarve on ollut tällaiselle sivustolle, josta kaiken materiaalin saa kätevästi, helposti ja nykyaikaisesti. Vaikka on erittäin nuoresta palvelusta kyse, niin olen suurella mielenkiinnolla ja tyytyväisenä seurannut sitä. Toki edelleen sivustoa pitää rummuttaa joka paikassa, mutta kyllä minä näen, että tämä tulee olemaan palvelu, joka täyttää paikkansa. Ehdottomasti tällaista tarvitaan, Ralli SM-sarjan tiedottaja Sami Kolsi toteaa.

 

Portaalin kautta monet kilpailunjärjestäjät, jotka eivät ennestään ole hoitaneet tiedotusta, ovat saaneet nyt täysin uutta näkyvyyttä. Myös kuljettajat ovat aktivoituneet ja laittaneet omat tiedottajansa hommiin, nyt kun he ovat saaneet ilmaisen kanavan julkaista uutisiaan.

 

- Totta kai tämä on helpottanut myös minun työtäni. Kun sivuston seuraajamäärä koko ajan kasvaa, niin tämä on sellainen niin sanottu moottoriurheilun näyteikkuna, jossa brändit pystyvät viestimään ja markkinoimaan itseään. Tulevaisuus on varmasti hyvin hedelmällinen kaikille osapuolille, Kolsi ennakoi.

 

Kilpailijat, tiimit ja kilpailunjärjestäjät voivat toimittaa omia tiedotteitaan ja kuviaan osoitteeseen: media@moottoriurheilu.tv

 

Pääset moottoriurheilu.tv -portaaliin tästä.

« Takaisin

Uusimmat jutut

Tässä numerossa