Nyt kisalähetyksiä Moottoriurheilu TV:stä!

8.9.2016, Terhi Heloaho

Viestintä

Kaikkien moottoriurheilufanien ja ammattilaisten yhteinen portaali, Moottoriurheilu.tv on ottanut askeleen eteenpäin ja se pystyy jatkossa tarjoamaan sivustollaan myös TV-ohjelmia. Tulevaisuudessa sivustolta pääsee seuraamaan jopa suoria lähetyksiä moottoriurheilun arvosarjoista.  

Ensimmäisenä kansainvälisenä lajina kanavalla starttaa Moto GP, jonka jälkilähetykset ovat nyt katsottavissa kokonaisuudessaan sivuilta. Moto GP -lähetykset ovat tarjolla aina kilpailua seuraavalla viikolla keskiviikosta alkaen ja kukin osakilpailu löytyy sivulta kahden viikon ajan. Nyt sivuilla on katseltavissa  Iso-Britannian osakilpailu, joka ajettiin viime viikonvaihteessa Silverstonessa, aiemmista löytyy myös Brnon osakilpailu. 

MM-rallista sivustolle kootaan tässä vaiheessa mm. napakat koosteet kisoista. Lisäksi sarjapromoottorin materiaaleista kerätään kiinnostavia helmiä moottoriurheilu.tv:n katselijoille. Nyt palvelusta löytyvät lyhyet koosteet niin kotikisastamme Neste Rallista kuin viimemmäksi ajetusta Saksan MM-rallista.

Kotimaan autourheilutarjonnasta on sivustolla tällä hetkellä katsottavissa Kartingin SM-sarjan lähetyksiä tältä kaudelta. Lisää on tulossa, Stay Tuned!

 

« Takaisin

Uusimmat jutut

Tässä numerossa