Moottoriurheiluun tutustumispäivä 22.9. Hyvinkää

8.9.2016, AKK

Harrasteurheilu

Kaksi vuotta sitten Lopella lanseerattu AKK:n ja Moottoriliiton naistyöryhmien yhteistyössä järjestämä moottoriurheilupäivä sai huikean suosion ja nyt tapahtuma on päätetty järjestää uudelleen, tällä kertaa Hyvinkään Vauhtipuistossa.

AKK-Motorsport, Autoliitto ja Suomen Moottoriliitto järjestävät yhdessä Hyvinkään Vauhtipuistossa torstaina 22.9. klo 17-20 vapaapääsyisen tapahtuman, joka on suunnattu erityisesti autoista, moottoripyöristä sekä niillä kilpaa ajamisesta kiinnostuneille naisille. Päivän aikana pääsee tutustumaan monipuolisesti moottoriurheiluun – niin eri lajeihin, urheilijoihin kuin seuratoimintaankin.

Tapahtumassa esittäytyvät mm. ralli, crosskart, rallicross, jokkis, karting, autoslalom, enduropyörät ja taitoajo, ja tiettyjä lajeja sekä kalustoa pääsee itsekin testaamaan. Päivän mittaan järjestetään myös kyydityksiä ja urheilijoita on mahdollista jututtaa heidän moottoriurheiluarjestaan. Paikan päällä on lisäksi toimitsijoita kertomassa omasta harrastamisestaan. Liitot esittelevät lajien ohella omia moottoriurheilutapahtumiaan.

Levitä tietoa tapahtumasta ja kerää mukaan kaikki kaverit, jotka eivät ole vielä päässeet kokeilemaan moottoriuheilua. Toki jo kokeilleetkin ovat tervetulleita!

Tapahtuman omalle Facebook -sivulle tästä.

« Takaisin

Uusimmat jutut

Tässä numerossa