AKK - AKK Sports Oy

AKK-Motorsportin omistama markkinointiyhtiö

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n kokonaan omistama markkinointiyhtiö. Yhtiö perustettiin vuonna 1993 omistajan muodostaman strategian mukaisesti. Jäsenistön maksujen korottaminen tulevaisuudessa nähtiin kestämättömäksi kehitykseksi ja liitto tarvitsi instanssin, joka voi harjoittaa liiketoimintaa ja tätä kautta tuottaa taloudellista hyötyä omistajalleen.

Yhtiön toiminta-ajatus on kehittää ja toteuttaa autourheilun huipputapahtumia. Yhtiön tavoitteena on myös siirtää omaa osaamistaan liiton jäsenseuroille yhteisten projektien kautta. Yhtenä tärkeimpänä osa-alueena yhtiöllä on projektien valtakunnallisen markkinointiviestinnän hoitaminen.

Projektit

AKK Sports Oy:n suurin vuosittainen projekti on FIA:n MM-rallisarjan Suomen osakilpailu, Neste Ralli. Kansainvälisten arvokilpailuiden lisäksi yhtiö toimii kotimaisten Ralli SM-, Rallicross SM- sekä Rata SM -sarjojen järjestäjänä. AKK Sports luotsaa Ralli SM:n ja Neste Rallin kautta myös rallilahjakkuuksien kansainvälistä läpimurtoa edesauttavaa Tulevaisuuden Tähti -projektia, sekä tieliikenneturvallisuutta edistävää Turvassa Tiellä -kampanjaa että nuorisourheilun kehittämis- ja tukihanketta, Flying Finn 100:aa.

 

 

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy