Autourheilun I-tason valmentajakoulutus järjestetään keväällä 2022

8.2.2022

« Takaisin

AKK-Motorsport ry järjestää autourheilun I-tason valmentajakoulutusta kevään aikana. Koulutus sisältää kaksi lähijaksoa Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Koulutus on tarkoitettu kaikille autourheiluvalmennuksesta kiinnostuneille. 

I-tason koulutus jakautuu kahteen lähijaksoon:

                      Lähijakso 1    18.-20.3.2022                     Liikuntakeskus Pajulahti

                      Lähijakso 2    29.4.-1.5.2022                    Liikuntakeskus Pajulahti

Lähijaksot alkavat perjantaina klo 16 ja päättyvät sunnuntaina klo 14.

 

Mitä I-tason valmentajakoulutuksesta saa? 

Koulutus antaa hyvät valmiudet esimerkiksi seuravalmennuksen vetämiseen. Koulutuksen tarkoitus on antaa perusteita sekä laajentaa käsitystä ja ymmärrystä siitä, mikä on olennaista autourheiluvalmennuksessa. Koulutuksen tavoitteena on oppia virittämään, säätämään ja kehittämään kuljettajaa. Ratin ja penkin välissä sijaitsee tuloksen kannalta ratkaisevin tekijä, jonka toimintojen, rakenteen ja ominaisuuksien ymmärtäminen on avainasia menestyksen tiellä. I-tason valmentajakoulutus on myös ensimmäinen askel valmentajakoulutusjärjestelmän viisiportaisella polulla. Tätä kautta on mahdollisuus edetä koulutusjärjestelmän seuraaviin osioihin ja syventää tietämystä autourheiluvalmennuksesta. 

I-tason koulutuksessa tutustutaan seuraaviin osa-alueisiin:

  • lajivaatimukset
  • kokonaisvaltainen valmennus
  • herkkyyskaudet, kasvu ja kehittyminen
  • taito ja taidon opettaminen
  • vuorovaikutus ja palautteen anto
  • fyysiset ominaisuudet ja niiden kehittäminen
  • psyykkisen valmennuksen perusteet
  • lajiharjoittelu
  • harjoituksen suunnittelu
  • harjoitustilanteen toteuttaminen käytännössä

 

Koulutukseen kuuluu lisäksi sähköisiä etätehtäviä, joita tehdään sekä ennen lähijaksoja että niiden jälkeen. Koulutuksen hyväksytty läpäiseminen edellyttää molemmille lähijaksoille osallistumista sekä koulutukseen sisältyvien etätehtävien suorittamista. Koulutuksen hinta on 360 €/henkilö.                      

Vapaamuotoiset hakemukset I-tason autourheilijavalmentajakoulutukseen tulee lähettää sähköpostilla viimeistään 4.3.2022 osoitteeseen tuomo.nikkola@autourheilu.fi

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, ikä, ammatti, osoitetiedot ja puhelinnumero. Lisäksi lyhyt kuvaus kokemuksesta autourheilun parissa, mahdollinen valmentajakokemus/koulutus muun lajin parissa sekä miten/missä aikoo saatua koulutusta hyödyntää käytännössä.

 

Hakuaika koulutukseen päättyy pe 4.3. jolloin tehdään sen hetkiset Covid-19 rajoitukset huomioiden päätös koulutuksen toteutumisesta. 

 

Lisätietoja:

valmennuspäällikkö Tuomo Nikkola

0400-425850

Design Mainostoimisto Ajaton Oy