Muutoksia Asfalttisprintin SM-sarjan kilpailukalenteriin - Haussa yksi osakilpailujärjestäjä

6.11.2023

« Takaisin

Kaudella 2024 uutuutena aloitettava Asfalttisprintin SM-sarja on kaavailtu ajettavaksi kuuden osakilpailun mittaisena, kuitenkin niin että kilpailut toteutuvat neljän viikonlopun aikana. Kauden toisen osakilpailun oli määrä toteutua Vihdissä, Vihdin Urheiluautoilijat ry:n toimesta, mutta valitettavasti seurasta riippumattomista syistä kilpailua ei voida toteuttaa kaudella 2024. Kilpailun alkuperäinen päivämäärä oli 19.5.2024.

Koska kyseinen kilpailu ei toteudu, sarjaan joudutaan tuon kilpailun tilalle hakemaan korvaava osakilpailu. Sarjaan haetaan yksipäiväisen osakilpailun (kilpailun toteutustapa neuvoteltavissa lajiryhmän kanssa) toteuttajaa, ensisijaisesti kyseiselle alkuperäiselle päivämäärälle. Myös mahdollisia muita ajankohtia voidaan harkita, mikäli ne sopivat sarjan muiden osakilpailujen osalta kilpailukalenteriin.

Tällä hetkellä vahvistettu sarjan kilpailukalenteri on seuraava:

27-28.4.    Premarin SM-Sprint, Tammisaari, Ekenäs-Tammisaaren MK/UA

TBA          TBA, Sarjan toinen osakilpailu julkaistaan mahdollisimman pian

15-16.6.    Transport Hosike SM-Asfalttisprint, Nokia, Huittisten UA

6.7.          Happy Beach SM-Asfalttisprint, Vaala, Rokuan Raketit

Asfalttisprintin SM-osakilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön tai lajiryhmän jäseniin mahdollisimman pian. Mikäli seuroilla herää kiinnostus kilpailun toteutukselle, kilpailun hakeminen tulee suorittaa 24.11.2024 mennessä. Lajiryhmä käsittelee kuitenkin hakemukset saapumisjärjestyksessä, mikäli hakemuksia vastaanotetaan ennnen määräaikaa.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy