Liittovaltuuston syyskokouksen päätöksiä

31.10.2022

« Takaisin

AKK:n liittovaltuuston syyskokouksessa valittiin kolme uutta jäsentä liiton hallitukseen, vahvistettiin talousarvio, toimintasuunnitelma ja maksut vuodelle 2023 sekä hyväksyttiin liiton strategia ja tiekartta vuosille 2023-2025.

Liittovaltuusto kokoontui 28.-29.10. valtuustopäiville Kouvolaan, jossa perjantain keskustelutilaisuudessa pureuduttiin ajankohtaisten asioiden ohella erityisesti liiton strategiaan ja tiekarttaan vuosille 2023-2025.  

Lauantaina 29.10. pidetyssä liittovaltuuston kokouksessa liiton hallitukseen valittiin kolme uutta jäsentä seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Valituiksi tulivat Jani Hänninen (Kuopio), Arto Tolvanen (Savonlinna) ja Markku Suvanto (Turku). Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat Kimmo Vainio (Kerava), Tomi Jääskeläinen (Mikkeli) ja Tommi Muilu (Hämeenlinna). Liitovaltuuston puheenjohtajana ensi vuoden alusta jatkaa nykyinen Liittovaltuuston varapuheenjohtaja Aulis Ahonen (Mikkeli).

Markku Suvanto, Arto Tolvanen ja Jani Hänninen
Markku Suvanto, Arto Tolvanen ja Jani Hänninen valittiin liiton hallitukseen kaudelle 2023-2024. 

 

Liiton maksut on sidottu kuluttajahintaindeksiin, jonka mukaiset indeksikorotukset ohjaavat maksujen kehitystä. Ensi vuoden maksuihin hyväksyttiin indeksin (7,6%) mukaiset korotukset. Liittovaltuusto päätti erikseen laskea rallisprintin kilpailulupamaksuja merkittävästi ensi vuodelle. Maksut 2023 ja toimintasuunnitelma 2023 liitteet ovat ladattavissa tiedotteen lopusta pdf-tiedostoina.

Liittovaltuusto hyväksyi yksimielisesti liiton strategian ja tiekartan vuosille 2023-2025. Nopean muutoksen aikakaudella on oltava valmiutta tarkastella ja muuttaa nykyisiä toimintatapoja ja -malleja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja tavoitteita elinvoimaisen ja menestyvän suomalaisen autourheilun parhaaksi. Tiekartan kolme keskeistä painopistettä ovat seura- ja nuorisotoiminnan uusi suunta, menestyvä suomalainen autourheilu sekä toimintakulttuurin muutos. Tiekarttaa on syksyn aikana esitelty alueiden syyskokousten yhteydessä jäsenistölle ja sen laajempi julkaisu toimenpidesuunnitelmineen toteutetaan osana tiekartan jalkauttamissuunnitelmaa.

Tiekartta 2023-2025

AKK:n tiekartta tulevaisuuteen 2023-2025

 

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy