Töitä tarjolla! Haemme arvosarjakoordinaattoria

20.12.2021

« Takaisin

Etsimme nyt koordinaattoria kansallisille autourheilun arvosarjoille.

AKK SPORTS OY

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n omistama yhtiö, jonka päätoimialana on Suomen MM-rallin järjestäminen, kansallisten arvosarjojen promootio ja TV-tuotanto. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä reilut 10 kokoaikaista työntekijää.

TYÖNKUVAUS

Haemme koordinaattoria autourheilun arvosarjoille. Sarjat ovat Ralli SM, Rallicross SM, Rata SM ja Karting SM. Koordinoit sarjoja yhdessä viestinnän, markkinoinnin ja lajipäälliköiden kanssa. Työtehtävä on määräaikainen.

Käytännön tehtäviin ja vastuisiin kuuluu muun muassa:

  • Kisatapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä AKK:n kollegoiden ja paikallisten järjestäjien kanssa (aikataulut, AKK:n kisa- ja markkinointimateriaalit)
  • Oheistapahtumien (esim. lehdistö- tai kumppanitilaisuudet) suunnittelu ja toteutus yhdessä AKK:n kollegoiden ja paikallisten järjestäjien kanssa
  • Sarjojen koordinointi paikan päällä kisatapahtumissa

AKK Sports Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tutustu lisää:

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa olet avainasemassa kansallisten arvosarjojemme toiminnassa ja pystyt vaikuttamaan asioihin konkreettisesti. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, jonka jäsenet suhtautuvat työhönsä intohimolla ja ylpeydellä.

TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että sinulla on kokemusta projektien hallinnasta ja läpiviemisestä. Isotkin kokonaisuudet pysyvät hallussasi, mutta olet myös toimeen tarttuva sekä persoonaltasi tekijä ja toteuttaja. Ymmärrät roolisi keskeisen merkityksen arvosarjojen toiminnan edistämisessä ja kehittämisessä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet nopeaan reagointiin vaihtelevissa tilanteissa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi. Muu kielitaito on eduksi hakemisessa.

Hallitset lisäksi Microsoft Office -ohjelmat. Adobe-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti kokemusta ja ymmärrystä tapahtumien järjestämisestä. Tietämys autourheilusta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Näetkö itsesi osana suomalaisen autourheilun tarinaa? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi 30.12.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen riku.bitter@autourheilu.fi. Aloitamme haastattelut välittömästi ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työpaikasta voit kysellä toimitusjohtaja Riku Bitteriltä joko yllä olevasta sähköpostista tai puhelinnumerosta 0400 564 255.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy