AKK - AKK Sports Oy

AKK-Motorsportin omistama markkinointiyhtiö

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n kokonaan omistama markkinointiyhtiö. Yhtiö perustettiin vuonna 1993 omistajan muodostaman strategian mukaisesti. Jäsenistön maksujen korottaminen tulevaisuudessa nähtiin kestämättömäksi kehitykseksi ja liitto tarvitsi instanssin, joka voi harjoittaa liiketoimintaa ja tätä kautta tuottaa taloudellista hyötyä omistajalleen.

Yhtiön toiminta-ajatus on kehittää ja toteuttaa autourheilun huipputapahtumia. Yhtiön tavoitteena on myös siirtää omaa osaamistaan liiton jäsenseuroille yhteisten tapahtumien, sarjojen ja ohjelmien kautta. Yhtenä tärkeimpänä osa-alueena yhtiöllä on autourheilun valtakunnallisen markkinointiviestinnän hoitaminen.

Toiminta

AKK Sports Oy:n suurin vuosittainen tuotanto on FIA:n MM-rallisarjan Suomen osakilpailu. Kansainvälisten arvokilpailuiden lisäksi yhtiö toimii kotimaisten Ralli SM-, Rallicross SM- sekä Rata SM -sarjojen järjestäjänä. AKK Sports luotsaa Ralli SM:n ja Rally Finlandin kautta myös rallilahjakkuuksien kansainvälistä läpimurtoa edesauttavaa Tulevaisuuden Tähti -kilpailua (Flying Finn Future Star), sekä tieliikenneturvallisuutta edistävää Turvassa Tiellä -ohjelmaa. Yhtiö myy myös tv-tuotantopalveluita.

 

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy