Seurakehitystie

Tule mukaan Seurakehitystielle! Seurakehitystie on autourheiluseurojen oma kehittämisohjelma.

Ohjelmassa toimitaan useassa pienryhmässä, joissa on mukana 2-5 lähialueen seuraa. Pienryhmät muodostuvat seuroista, jotka jo nyt tekevät yhteistyötä tai ovat sitä virittelemässä. Kehittämisohjelmaa viedään eteenpäin seurojen kanssa, niiden omalla lähialueella. Mukaan vuoden 2024 ohjelmaan voi hakea joustavasti aina elokuun loppuun asti. Pienryhmän toiminta alkaa seurojen kanssa sovittuna ajankohtana.

Mitä on luvassa? Kehittämisohjelman teemoja ovat viestintä, ihmiset ja yhteisöllisyys, hallinto ja talous sekä olosuhteet. Seurat ovat itse vaikuttamassa ja ideoimassa koulutusohjelman sisältöä. 

Miten mukaan? Kerro seurasi kiinnostuksestasi ja innosta mukaan myös tuttuja lähialueesi seuroja. Täytä alla oleva hakulomake. Työ alkaa pienryhmän kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana.

Ennen kehittämisohjelman alkua suositellaan Oman seuran analyysi -kyselyn tekemistä seuran jäsenille. Kyselystä seura saa vinkkiä siitä, miten seuran jäsenet näkevät seuran toiminnan. Kysely antaa kivasti oikean suunnan seuran kehittämistyölle.

HAE MUKAAN >>

Huom. Pelkän kyselyn voit tilata laittamalla seurapalvelupäällikölle sähköpostia: riikka.lahti@autourheilu.fi

Lisätietoja:

Riikka Lahti, seurapalvelupäällikkö
riikka.lahti@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy