Uusi Seura

Liiton jäseneksi voidaan varsinaisena jäsenenä hyväksyä autourheilua harrastava tai edistävä rekisteröity yhdistys tai seurakunta, joka sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä ja niiden perusteella annettuja päätöksiä. AKK-Motorsport ry:n säännöt löytyvät materiaaleista täältä.

Liiton varsinaiseksi jäseneksi hakevan yhteisön on jätettävä liiton hallitukselle kirjallinen jäsenhakemus. Hallituksen on käsiteltävä hakemus kahdentoista (12) viikon kuluessa sen saapumisesta. Hakemuksen liitteenä tulee olla yhdistyksen jäsenluettelo sekä yhdistysrekisteriote.Mikäli yhdistystä ei ole rekisteröity ja merkitty yhdistysrekisteriin, tulee nämä toimenpiteet suorittaa. Rekisteröimättömän, jäseneksi hakevan yhdistyksen hakemuslomakkeen liitteenä tulee olla myös ilmoitus siitä, että yhdistys on jättänyt rekisteröinti-ilmoituksensa yhdistysrekisterille.Rekisteröimättömiä yhdistyksiä ei AKK-Motorsport ry hyväksy jäsenikseen.

Jäsenhakemukset lähetetään sähköpostitse pyydettyine liitteineen pääsihteeri Anssi Kannakselle, anssi.kannas@autourheilu.fi
AKK ry:n hallitus käsittelee jäsenanomukset ja antaa päätöksensä yhdistyksen hyväksymisestä. Uuden hyväksytyn jäsenyhdistyksen jäsenyys astuu voimaan, kun hinnaston mukainen liittymismaksu on suoritettu.Lisätietoja:

Pääsihteeri Anssi Kannas
anssi.kannas@autourheilu.fi
050 300 1244

Seurapalvelusihteeri Jenni Kuisma
jenni.kuisma@autourheilu.fi
050 361 6456

Design Mainostoimisto Ajaton Oy