Kouluille

HALUATKO OPPILAIDEN KOKEA JOTAIN UUTTA JA SIISTIÄ? Tarjoa oppilaille mieleenpainuva lajiin tutustuminen autourheilun parissa. Vauhdinhuuma on taattua ja kokemus on varmasti unohtumaton. Pyydä autourheiluseura teidän koululle lajiesittelyyn tai tapahtuman yhteyteen. Voit myös kysyä mahdollisuudesta vierailla luokan tai vaikka koko koulun kanssa paikallisella radalla.


Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä.

Sitä vietetään aina 10.pv toukokuuta. Katso järjestääkö paikallinen autourheiluseura toimintaa teidän alueella ja lähtekää luokan kanssa tai vaikka koko koulun kanssa tutustumaan autourheiluun paikalliselle radalle tai kerhotalolle. Katso ilmoitetut tapahtumat täältä.

 

Viikon idea on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastustoimintaa.

Harrastusviikolla koulut avaavat ovensa eri harrastusjärjestöille. Halutessaan koulut voivat järjestää myös ilta- tai viikonlopputilaisuuksia vanhempien mukaan saamiseksi. Koulu voi myös itse suunnitella viikolle omaa ohjelmaa hyödyntämällä suunnittelussa ja toteutuksessa oppilaiden osaamista ja osallisuutta.
Lähtekää kouluna mukaan tästä.

 

Tulemme Suomen yläkouluihin ja 2. asteen oppilaitoksiin kertomaan, miten olla turvassa tiellä!

Tiedämme, että vauhdin hurmasta voi saada hienot fiilikset, kunhan kytkin nostetaan vain valvotuilla harrastepaikoilla ja kilpateillä. Arkiliikenteessä asiat ovat toisin. Siellä yksikin kilpailullinen liike voi maksaa lukuisia ihmishenkiä. Lue lisää turvassatiella.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy