Jäsenedut - Finnlines

VARAUKSET FINNLINESIN NETTIVARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

Varaukset tehdään suoraan Finnlinesin nettivarausjärjestelmään osoitteessa www.finnlines.fi/varaa. Kenttään tarjouskoodi merkitään AKK, jolla saa AKK:n jäsenhinnat käyttöönsä. Alennukset standard-hinnoista. Kaikki alennuksiin oikeuttavat matkat varattava etukäteen.

 

JÄSENHINTOJA:

Helsinki – Travemunde – Helsinki

20%:n alennus kaikista lähdöistä. Lisäksi 20%:n menopaluu alennus paluumatkasta kun meno- ja paluumatka varataan samaan aikaan samaan varaukseen.

Kuorma-autot, motorhomet ja vastaavat isot yksiköt varataan rahdin kautta erillisen NESTEVAN hinnaston mukaisesti.

Naantali-Kapellskär-Naantali

20%:n alennus kaikista lähdöistä. Lisäksi 20%:n menopaluu alennus paluumatkasta kun meno- ja paluumatka varataan samaan aikaan samaan varaukseen.

Kaksi ruokailua per henkilö sisältyy aina hintaan.

Malmö-Travemunde-Malmö

25%:n alennus aamu- ja iltapäivälähdöissä, 10%:n alennus iltalähdöissä. Lisäksi 20%:n menopaluu alennus paluumatkasta kun meno- ja paluumatka varataan samaan aikaan samaan varaukseen.

Alennukset ovat voimassa vain kansainvälisen tai National-lisenssin haltijoille. Kaikkien matkustajien jäsenkortit tarkastetaan lähtöselvityksessä. Edut eivät ole voimassa erikoisristeilyillä kuten joulu- tai uudenvuodenristeily. Jäsenetuhintaisia paikkoja on rajoitetusti.

Yhdellä varauksella voi olla yhtä jäsenkorttia kohden yksi alennushintainen ajoneuvo. Etu koskee kaikkia matkustajamyynnin kautta varattavia ajoneuvoja. Alennushintaiset matkat varataan ja maksetaan aina etukäteen eikä etuja myönnetä vasta satamassa tehdyistä varauksista.

Lisätietoja aikatauluista ja hinnoista täältä.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy