Jäsenedut - Finnlines

Helsinki – Travemunde – Helsinki

20%:n alennus kaikista lähdöistä. Lisäksi 20%:n menopaluu alennus paluumatkasta kun meno- ja paluumatka varataan samaan aikaan samaan varaukseen.

Kuorma-autot, motorhomet ja vastaavat isot yksiköt varataan rahdin kautta erillisen NESTEVAN hinnaston mukaisesti.

Naantali-Kapellskär-Naantali

20%:n alennus kaikista lähdöistä. Lisäksi 20%:n menopaluu alennus paluumatkasta kun meno- ja paluumatka varataan samaan aikaan samaan varaukseen.

Kaksi ruokailua per henkilö sisältyy aina hintaan.

Malmö-Travemunde-Malmö

25%:n alennus aamu- ja iltapäivälähdöissä, 10%:n alennus iltalähdöissä. Lisäksi 20%:n menopaluu alennus paluumatkasta kun meno- ja paluumatka varataan samaan aikaan samaan varaukseen.

Alennuskoodi "AKK" mainittava varausta tehtäessä.
Alennukset standard-hinnoista. Kaikki alennuksiin oikeuttavat matkat varattava etukäteen.

Alennukset ovat voimassa vain kansainvälisen tai National-lisenssin haltijoille. Kaikkien matkustajien jäsenkortit tarkastetaan lähtöselvityksessä. Edut eivät ole voimassa erikoisristeilyillä kuten joulu- tai uudenvuodenristeily. Jäsenetuhintaisia paikkoja on rajoitetusti.

Yhdellä varauksella voi olla yhtä jäsenkorttia kohden yksi alennushintainen ajoneuvo. Etu koskee kaikkia matkustajamyynnin kautta varattavia ajoneuvoja. Alennushintaiset matkat varataan ja maksetaan aina etukäteen eikä etuja myönnetä vasta satamassa tehdyistä varauksista.

Lisätietoja aikatauluista ja hinnoista täältä
Finnlinesin myyntipalvelun yhteystiedot täältä

Design Mainostoimisto Ajaton Oy