Nuorisolajit

Autourheilun nuorisotoiminta on koko perheen yhteinen harrastus, jonka voi aloittaa jo taaperoiässä joko pienoisautoilun tai vaikka kartingin parissa.

Tutustu nuorisolajeihin alla olevasta videosta. Tarkemmat lajiesittelyt löydät lajit-osiosta. Lähes kaikista lajeista löytyy nuorisoluokka, joissa kuljettajan ikä määrittelee, milloin harrastus- ja kilpailutoiminnan voi aloittaa. Nuoremmat harrastajat aloittavatkin useimmiten kartingista tai esimerkiksi crosskartista tai pienoisautoilusta, mistä siirtyvät ajan myötä eteenpäin osaamisen ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Autourheiluseurojen järjestämät tutustumispäivät ja liiton tapahtumat ovat hyvä tapa tutustua ja kokeilla itseä kiinnostavaa lajia. Lisäksi useimmat karting-seurat tarjoavat aloitteleville harrastajille seuran puolesta kalustoa, jonka vuoksi omaa kalustoa ei tarvitse välittömästi hankkia. Oman alueen tarjontaan pääsee tutustumaan parhaiten paikallisen seuran kotisivuilta; hakukone auttaa sinua löytämään lähimmän autourheiluseurasi.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy