Seurat

Haluamme auttaa seuroja kehittymään ja haluamme yhä tiiviimmin kehittää seura- ja nuorisotoimintaa seurojen kanssa yhdessä. Seuratoiminnan kehittäminen on yksi AKK:n painopistealue. Alasivuilta löytyy tukea seuratoiminnan jokapäiväiseen tekemiseen ja kehittämiseen. 

AKK:lla on lähes 300 jäsenseuraa. Hakukoneen avulla löytyy seurojen yhteystietoja, ja seuroja voi hakea myös alueittain. 
 

Oletko aktiivinen seuratoimija ja/tai seuran vastuullinen toimihenkilö?

Tarjoamme kaikille jäsenseuroille mahdollisuuden kertoa mihin asioihin oma seura tarvitsee tukea tai vinkkejä. Lisäksi meitä kiinnostaa se, mitä seura odottaa AKK:n seurapalveluilta? Tapaamme seuratoimijoita alueiden syyskokousten yhteydessä. Voit kertoa seurasi kuulumisia myös täyttämällä oheisen lomakkeen. Lomakkeella voit jättää myös yhteydenottopyynnön oman seurasi kehittämiseen liittyen. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään vain autourheilun seuratoiminnan kehittämistarkoitukseen. Lomakkeeseen >>

Lisätietoja seuratoiminnan kehittämisestä ja kyselystä antaa seurapalvelupäällikkö Riikka Lahti (riikka.lahti@autourheilu.fi).
 

Oletko kiinnostunut autourheilusta ja haluat lähteä mukaan autourheiluseuran toimintaan?

Etsi hakukoneen avulla lähialueeltasi seura ja ole sinne yhteydessä.
 

Miten seura voi hakea AKK:n jäseneksi?

Liiton jäseneksi voidaan varsinaisena jäsenenä hyväksyä autourheilua harrastava tai edistävä rekisteröity yhdistys tai seurakunta, joka sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä ja niiden perusteella annettuja päätöksiä. Lisätiedot tästä

Design Mainostoimisto Ajaton Oy