Flying Finn Tour 2020

Supersuosioon noussut valtakunnallinen kartingkiertue Flying Finn Tour tulee myös ensi kesänä kaupunkien perheille suunnattujen tapahtumien yhteyteen. Seurat voivat vaikuttaa siihen minne Touri laskeutuu, hakemalla sitä omalle paikkakunnalle nyt!

FLYING FINN TOUR 2020

Valtakunnallinen kartingkiertue on erinomainen mahdollisuus tehdä autourheilu lajeja tunnetummaksi ja saada uusia harrastajia seuraan. Tämän vuoden tavoitteena on monipuolistaa lajiesittelyä entisestään, kun tapahtumissa tuodaan esille eri tavoin kartingin lisäksi crosskart, pienoisautoilu ja eMotorsport. Tämän toivotaan lisäävän seurojen välistä yhteistyötä ja sitä kautta jakavan tapahtumajärjestämisen vastuuta. Tämän vuoden tunnelmia ja tapahtumia voi fiilistellä videolta.

 

HAKUKRITEERIT

Ensisijaisesti valitaan ne seurat, jotka järjestävät Tourin oman paikkakunnan jo olemassa olevien perhekeskeisten tapahtumien yhteyteen mieluiten huhti-elokuun aikana. Tämä on kustannustehokasta monesta eri näkökulmasta, mutta ennen kaikkea kohderyhmä löytää tapahtumaan automaattisesti. Hakeminen yhteistyössä useamman seuran kanssa nostaa seuran tapahtuman valitsemista Tourille 2020! Tarkemmat ohjeet löydät hakulomakkeesta.

 

Hakuaika klo 12.00 23.10.2019 - 6.11.2019 klo 23.35.

Varsinainen hakuaika on päättynyt. Jälki-ilmoittautuminen on avattu >> tästä <<

 

JÄRJESTÄVIEN SEUROJEN* KESKEN ARVOTAAN FLYING FINN -100 KARTING-AUTO.
*seuran nuorisotoiminta on aktiivista ja kerho järjestää säännöllisesti (viikoittain) toimintaa lapsille- ja/tai nuorille.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy