Flying Finn Tour 2020

Supersuosioon noussut valtakunnallinen kartingkiertue Flying Finn Tour tulee myös ensi kesänä kaupunkien perheille suunnattujen tapahtumien yhteyteen. Seurat voivat vaikuttaa siihen minne Touri laskeutuu, hakemalla sitä omalle paikkakunnalle nyt!

FLYING FINN TOUR 2020

Valtakunnallinen kartingkiertue on erinomainen mahdollisuus tehdä autourheilu lajeja tunnetummaksi ja saada uusia harrastajia seuraan. Tämän vuoden tavoitteena on monipuolistaa lajiesittelyä entisestään, kun tapahtumissa tuodaan esille eri tavoin kartingin lisäksi crosskart, pienoisautoilu ja eMotorsport. Tämän toivotaan lisäävän seurojen välistä yhteistyötä ja sitä kautta jakavan tapahtumajärjestämisen vastuuta. Viime vuoden tunnelmia ja tapahtumia voi fiilistellä tämän alta löytyvältä videolta

FLYING FINN TOUR PAIKKAKUNNAT


Hakuaika klo 12.00 23.10.2019 - 6.11.2019 klo 23.35.
Jälki-ilmoittautuminen on sulkeutunut 21.2.
Varsinaisen hakuajan sisällä hakemuksia tuli yhteensä 11 ja jälki-ilmoittautumisen yhteydessä haki neljä seuraa. Flying Finn Tour laskeutuu tulevana kesänä 13 eri paikkakunnalle (kaksi seuraa ovat joutuneet perumaan tapahtuman järjestämisen).


JÄRJESTÄVIEN SEUROJEN* KESKEN ARVOTAAN FLYING FINN -100 KARTING-AUTO.
*seuran nuorisotoiminta on aktiivista ja kerho järjestää säännöllisesti (viikoittain) toimintaa lapsille- ja/tai nuorille.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy