KITI-järjestelmä - Usein kysytyt kysymykset

KITI Usein kysytyt kysymykset

1. Ilmoittautuminen kilpailuun

Miten ilmoittaudun kilpailuun?
Kilpailuun ilmoittaudutaan avaamalla kilpailukalenterista haluttu kilpailu ja klikkaamalla "ilmoittaudu" kilpailun sivun oikeasta alalaidasta. Täytä ilmoittautumislomakkeelle tarvittavat tiedot. Pakollisten kenttien vasemmassa reunassa on punainen viiva merkkinä. Tietojen täyttämisen jälkeen paina "ilmoittaudu".

Voinko hakea edellisen ilmoittautumisen tiedot?
Ilmoittautumislomakkeella voi hakea edellisen ilmoittautumisen tiedot 1-ohjaajan lisenssinumerolla. Syötä numero sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa 1-Ohjaaja -otsikon yläpuolelta "Hae edellisen ilmoittautumisen tiedot" painiketta. Jos haku ei löydä edellisen ilmoittautumisen tietoja, jatka ilmoittautumislomakkeen täyttämistä normaalisti. Jatkossa tiedot löytyvät ao. haulla seuraaviin saman lajin kilpailuihin.

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on onnistunut?
Ilmoittautumisen tallennuksen jälkeen tulee viesti onnistuneesta tietojen tallennuksesta. Kannattaa myös varmistaa, että ilmoittautuminen näkyy kilpailun osallistujalistalla. Päivitä tarvittaessa osallistujalista nettiselaimen "päivitä" toiminnolla, jos tiedot eivät heti näy ruudulla.

Miten voin muokata aikaisempaa ilmoittautumista?
Omaa ilmoittautumista voi muokata ilmoittautumisajan puitteissa. Pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan omaa ilmoittautumista menemällä Omat tiedot / Kilpailut / Omat kilpailut -sivulle. Mikäli ilmoittautumisaika on jo mennyt umpeen, tulee muutokset ilmoittaa kilpailun järjestäjälle. Ilmoittautumisen peruuttamisesta tulee ilmoittaa suoraan kilpailun järjestäjälle.

Ilmoittautumisen tallennus ei onnistu?
Jos ilmoittautumisen tallennus ei onnistu, tarkista seuraavat:
1) kaikki pakolliset kentät on täytetty (täydennä tarvittaessa ja paina uudelleen "ilmoittaudu")
2) tarkista ilmoittautumisrajoituksen perusteella tiedot (ks. seuraava kohta)

Ilmoittautumisrajoitukset antavat virheilmoituksen?
Ilmoittautumisrajoitukset antavat virheilmoituksen, jos joku ilmoittautumiseen vaadittava tieto ei täyty tai tietoa ei löydy. Tarkista virheilmoituksen perusteella lisenssitiedot, lisenssiluokka, tutkintotiedot ja luokan ikäraja. Jos tiedoissasi on puutteita, ota tarvittaessa yhteys liiton toimistoon (yhteystiedot).

Huom! Jos tiedot ovat kunnossa, varmista että ilmoittautumislomake löytää tietosi lisenssinumeron perusteella. Jos lisenssinumeron perässä on esim. välilyönti, niin haku ei löydä tietoja.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy