AKK-Motorsport ry hakee henkilöitä mukaan FIA HTP-passien toteutusprosessiin Suomessa

28.4.2022

« Takaisin

Suomessa Historic-kilpaileminen on yksi suosituimmista tavoista harrastaa autourheilua niin radalla kuin rallissa. Yksi selkeä vahvuustekijä kotimaisessa Historic-harrastamisessa on se, että seuraamme säännöissä FIA:n Historic-sääntöjä ja tämän myötä kotimaassamme on todella suuri määrä FIA HTP (Historic Technical Passport)-passin omaavia autoja. Tällä hetkellä maassamme on noin 800 voimassaolevan HTP-passin omaavaa autoa, joilla on mahdollista kilpailla eri lajeissaniin koti- kuin ulkomaillakin.

Autojen passitusprosessista on vastannut hyvin pitkään pitkän linjan autourheiluvaikuttaja ja Historic-autourheilun vahva asiantuntija Ralf Pettersson, joka on ansiokkaasti ja osaltaan pitänyt huolen siitä että kansalliset kilpailukäytössä olevat autot ovat kansainvälisten sääntöjen mukaisia ja tämän myötä HTP-passin arvoisia. 

Koska Historic-autojen määrä Suomessa on todella korkea, ja uusia autoja rakentuu koko ajan lisää, lähtee AKK-Motorsport ry vahvistamaan myös tuota Historic-passitusprosessia, jotta toiminnan taso saadaan pidettyä mahdollisimman korkeana ja harrastajaystävällisenä myös tulevaisuuteen.

Nyt etsimme uusia jäseniä ryhmään, joka tulee vastaamaan ennen kaikkea Historic-autojen tarkastuksista passitusprosessissa kotimaassa. Tavoitteena on luoda 2-4 henkilön ryhmä, joka toimii yhdessä nykyisen passituksesta vastaavan henkilön kanssa, ennen kaikkea vastaten autojen passitustarkastuksista.

Pyydämme asiasta kiinnostuneita henkilöitä toimittamaan avoimen hakemuksen aiheesta Historic-lajipäällikölle Henrik Frankille sähköpostilla. Hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 20.5.2022 klo 16.00 mennessä. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan kokemus Historic-kilpa-autoilusta sekä teknisestä asiantuntemuksesta.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy