AKK:n autourheilun lääkäripooli

10.1.2020

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on suomalaisen autourheilun kattojärjestö, joka edustaa Suomea Kansainvälisessä Autoliitto FIA:ssa. AKK:n tehtävä on mahdollistaa autourheilun harrastaminen Suomessa. Kilpailujen järjestämisessä kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuusjärjestelyihin, jotka on määritelty kunkin lajin osalta AKK:n vuosittain päivitettävässä sääntökirjassa. Yleensä sääntöjen mukaan kilpailuun tulee nimetä lääkäri, joka yhdessä muun turvallisuusorganisaation kanssa vastaa ensihoitovalmiuden riittävästä tasosta. Usein kilpailupaikalle tarvitaan ensihoitotehtäviin myös lääkäri, ensihoitajien ja ambulanssin lisäksi.

 AKK etsii autourheilusta kiinnostuneita lääkäreitä, jotka ovat kilpailujen järjestäjien käytettävissä lääkärin vastuutehtäviin. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri sekä vähintään vuoden kokemus ensihoitotoiminnasta.

 Ilmoittamasi yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) tallennetaan AKK:n hallinnoimaan rekisteriin, joka luovutetaan autourheilukilpailuja järjestäville seuroille. Ilmoittautuminen tähän ”AKK:n autourheilun lääkäripooliin” ei velvoita Sinua mihinkään, mutta se mahdollistaa autourheilukilpailujen järjestäjille yhteydenoton Sinuun. Hoitamastasi tehtävästä sovit palkkion henkilökohtaisesti kilpailun järjestäjän kanssa. Toiminnassa pääset näkemään ja kokemaan autourheilua uudesta ulottuvuudesta – toiminnan keskiössä!

 Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mika Pekkonen

AKK, liiton lääkäri

LKT, liikuntalääketieteen erikoislääkäri

mika.pekkonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy