Haetaan vakituiseen työsuhteeseen urheilutoimenpäällikköä

5.6.2024

« Takaisin

Onko sinulla näkemystä ja kokemusta urheilutoiminnan ja huippu-urheilun kehittämisestä? Haemme vakituiseen työsuhteeseen urheilutoimenpäällikköä kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimeen.Haemme vakituiseen työsuhteeseen 


URHEILUTOIMENPÄÄLLIKKÖÄ


Urheilutoimenpäällikkönä vastaat AKK:n 18 lajin urheilutoimen-, lajihallinnon- ja huippu-urheilutoiminnan kokonaisuuden kehittämisestä ja johtamisesta yhteistyössä AKK:n koko organisaation kanssa. Teet työssäsi tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien kuten seurojen, lajiryhmien, Olympiakomitean, KIHU:n ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. 


Sinulla on näkemystä ja kokemusta urheilutoiminnan ja huippu-urheilun kehittämiseen. Hallitset laajat ja monitahoiset kokonaisuudet ja johdat ammattilaisista koostuvaa asiantuntijatiimiäsi kohti vaativia tavoitteita tuoreen strategiamme mukaisesti. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja idearikas joukkuepelaaja ja jaat osaamistasi myös koko AKK:n organisaation käyttöön. Hallitset urheilu- ja tapahtumaliiketoiminnan lainalaisuudet ja tuot näkemyksesi ja osaamisesi osaksi AKK:n johtoryhmää. Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä tapahtumien ja tilaisuuksien parissa sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.


Odotamme Sinulta vahvaa osaamista ja modernia otetta tavoitteelliseen urheilutoiminnan kehittämiseen niin huippu-urheilun kuin liiketoiminnankin näkökulmasta,  erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tasoista koulutusta, aikaisempaa soveltuvaa työkokemusta ja todennettuja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, nykyaikaista otetta esihenkilön roolissa, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Autourheilun lajiosaaminen on eduksi, mutta ei välttämätön tehtävässä onnistumisen kannalta.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Työtäsi tukee urheilutoimen tiimi ja osaava, asiantunteva työyhteisö.  Käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja viihtyisät toimitilat Vantaalla (Kellokukantie 7). 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.06.2024 mennessä osoitteella rekry@autourheilu.fi
Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuvaiheen aikana. 

 

Lisätietoa tehtävästä: 

pääsihteeri Anssi Kannas, 050 300 1244, soittoaika 10.6 ja 11.6. klo 12.00-13.00

toimitusjohtaja Kimmo Vainio, 050 390 5301, soittoaika 20.6. klo 9.00-10.30 sekä 24.6. 9.00-10.30
www.autourheilu.fi.
 

AKK-Motorsport ry on Suomen autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii niin suomalaisten F1- ja rallin maailmanmestareiden kuin autourheilun harrastajien ja toimitsijoiden; kaikkien lentävien suomalaisten kotina. AKK on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n edustaja Suomessa ja reitti kansainväliseen kilpailutoimintaan. AKK on suomalaisen autourheilun vastuullinen suunnannäyttäjä, joka toimii ympäristöystävällisesti sekä kehittää autoilun turvallisuutta.  AKK koostuu noin 300 jäsenseurasta ja 27.000 jäsenestä, järjestää Suomen MM-rallin lisäksi SM-sarjat ja laajan kilpailutoiminnan 18 eri autourheilulajissa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy