Rallicrossin kaudesta 2024 on tulossa tiivis ja vauhdikas kausi

13.5.2024

« Takaisin

Rallicross SM -sarjan edullisempi ilmoittautuminen on päättynyt ja sarjaan ilmoittautui määräaikaan mennessä yhteensä 113 kuljettajaa yhdeksässä eri luokassa.


Samalla myös sarjan viralliset päätökset ja linjaukset on saatu valmiiksi yhteistyössä kilpailunjärjestäjien kanssa.

Alun perin kaksipäiväisiksi suunnitellut Kouvolan, Oulun ja Joensuun osakilpailut siirretään aikataulumuutoksen myötä yksipäiväiseen konseptiin eli kilpailut ajetaan lauantaisin. Rallicross SM:n ja RX Mastersin Jalasjärvellä heinäkuussa ajettava yhteiskilpailu, crossin superviikonloppu, toteutetaan alkuperäisen suunnitelman mukaan kaksipäiväisenä.

Crosskartit aloittavat kautensa tulevana viikonloppuna (18.5.) Karviasta ja crossiuransa alkutaipaleella olevia nuoria kuljettajia nähdään tällä kaudella runsaasti mittelemässä SM- ja SJM-mitaleista. Junioriluokkiin on ilmoittautunut yhteensä peräti 68 kuljettajaa.

Koppiautoluokkien osalta SM-kausi käynnistyy 15. kesäkuuta Kouvolasta, joten avauskilpailuun on vielä reilu kuukausi aikaa. Sarjailmoittautuminen on avoinna koko kauden ja lisämääräyksen myötä SM-arvo myönnetään luokalle, jossa on vähintään kahdeksan (8) osallistujaa.

Kuljettajat huomio! Sarjasäännöissä mainittua kuljettajapalaveri ei järjestetä tänä vuonna ja peruuttamisesta on tulossa lisämääräys. Sarjan tiedotuskanavaksi on luotu yhteinen WhatsApp-ryhmä sarjaan liittyvien yhteisten asioiden jakamiseksi.


Kiitos kaikilla sarjaan ilmoittautuneille ja kilpailujärjestäjille, jotka ovat toteuttamassa SM-sarjan osakilpailuja.
Meillä on alkamassa vauhdikas ja hieno kausi 2024!

Yhteystiedot

Mika Heinonen

Arvosarjayksikön päällikkö

045 77305 990

mika.heinonen@autourheilu.fi

Lassi Liimatainen

Junior Account Manager

050 325 1120

lassi.liimatainen@autourheilu.fi

Juho Ketonen

Lajivastaava

050 5665577

juho.ketonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy