Tervetuloa 22.5.2024 klo 17–18 webinaariin liikennevakuutuslain uudistuksesta

22.5.2024

« Takaisin

AKK on vahva suomalainen autourheiluorganisaatio, jonka toimintaan kuuluu aktiivinen vaikuttamistyö ja yhteiskuntasuhteet. AKK:lla on jatkuva keskusteluyhteys ministeriöihin ja sitä kautta AKK on ollut aktiivisesti mukana liikennevakuutuslain valmistelussaTeamsillä keskiviikkona 22.5.2024 klo 17-18 järjestettävässä webinaarissa on mukana lain valmistelevaan työryhmään osallistunut Sosiaali- ja terveysministeriön hallitussihteeri Noora Silmonen. Lisäksi mukana on Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilövakuutustuotteista vastaava Product Owner Kalle Tikkanenesittelemässä autourheiluun liittyviä vakuutuksia ja niihin saatavia lisäturvia.

Webinaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ajankohtaista tietoa liikennevakuutuslakiuudistuksen tilanteesta sekä vakuutusmuutoksista, jotka koskettavat autourheiluyhteisöä. Webinaarin juontaa AKK-Motorsport ry:n pääsihteeri Anssi Kannas


Webinaarin ajankohta ja linkki osallistumiseen


 

-----------------------------------------------------------------------

Ohessa Liikenne- ja viestintävaliokunnan mietintö hallituksen esityksestä sekä tarkempi käsittelyaikataulu eduskunnan täysistunnossa:

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Mietinto/Sivut/LiVM_2+2024.aspx

https://www.eduskunta.fi/FI/taysistunto/Sivut/Tulevat_taysistunnot.aspx


Liikennevakuutuslakimuutoksesta on viestitty 25.3.2024 AKK:n verkkosivuilla:
Lue lisää muutoksesta täältä.

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy