AKK-Motorsport ry:n puheenjohtajaksi Jarmo Mahonen - seuratoiminta nostettava toiminnan keskiöön

16.11.2019

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n liittokokous on kutsunut Jarmo Mahosen liiton uudeksi puheenjohtajaksi kokouksessaan 16.11.2019 Hämeenlinnassa. Hänen toimikautensa on kaksivuotinen ja alkaa tammikuun alussa.

AKK:n jäsenjärjestöt valitsivat puheenjohtajakseen yksimielisesti Jarmo Mahosen kaudelle 2020-2021. Hänellä ei ollut vastaehdokkaita.

"Autourheilulla on edessään suuria haasteita ennen kaikkea siinä, että harrastajille pystytään tarjoamaan tulevaisuudessa turvallista autourheilua, johon heillä on taloudellisesti varaa. Myös muuttuva toimintaympäristö asettaa haasteita, mutta tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Uskon, että kaikista näistä haasteista selvitään, kun hyödynnämme jäsenistömme valtavaa jo olemassa olevaa potentiaalia. Perustotuus on ollut jo vuosikymmeniä, että vain vahva kansallinen autourheilu synnyttää menestystä. Tämän vuoksi Liiton uudessa strategiassa seuratoiminta nostetaan kaiken keskiöön", linjaa Mahonen.

Liittokokous valitsi kokouksessaan puheenjohtajan lisäksi liitolle myös 27 jäsenisen liittovaltuuston. Viikonloppuna myös kokoontunut liittovaltuusto valitsi puolestaan liitolle hallitukseen jäsenet seuraavalle toimintakaudelle 2020-2021. Valituiksi tulivat Riku Bitter, Tomi Jääskeläinen ja Jarmo Pekkala.
 
AKK-Motorsport ry:n hallitus 2020

Jarmo Mahonen, pj.
Riku Bitter
Mika Heinonen*
Tomi Jääskeläinen
Lasse Koski*
Jarmo Pekkala
Nina Suvanto*

*toimikausi 2019-2020


Lisätiedot

Anssi Kannas, pääsihteeri, anssi.kannas@autourheilu.fi, puh. 050 300 1244

.**Tiedotetta päivitetty 18.11. klo 14:10 tarkentamalla hallituksen jäsenten toimikausia**

Design Mainostoimisto Ajaton Oy