Asfalttikunkkuun yli tuhat ilmoittautunutta

30.4.2024

« Takaisin

Jokamiehenluokan perinteiseen Asfalttikunkkuun ilmoittautui tänä vuonna yli tuhat kuljettajaa! Ilmoittautuneiden määrä 30.4. mennessä oli kokonaisuudessaan 1040.

Kyseessä on 33. kerran järjestettävän Asfalttikunkun historian suurin ilmoittautuneiden määrä. Nyt ensimmäistä kertaa mukana olevan torstaina ajettavan senioriluokan ilmoittautuneiden kilpailijoiden määrä oli yllätys ja hyvä lisäys kilpailuun. Vetelin Urheiluautoilijoiden järjestämän kilpailun kilpailunjohtaja Sakari Klemolan mukaan senioriluokkaa oli pitkään toivottu ja nyt se saatiin sovitettua mukaan kisaviikonloppuun.

Keliolosuhteet näyttävät sääennusteen mukaan tällä hetkellä suosivan, mutta silti Asfalttikunkkuun on aina varustauduttava pilkkihaalarista shortseihin, lajin harrastajien kesken puhutaan "Kemoran keleistä".

Tapahtuman yhteydessä lapsille järjestettävä Mäkikunkku on leikkimielinen kilpailu, joka ajetaan Asfalttikunkku-kilpailun yhteydessä jo 15. kerran. Tänä vuonna Mäkikunkku kilpaillaan lauantaina 4.5 klo 11-14 välisenä aikana. Lapsiperheiden yhteinen kilpailu antaa pienille autourheilijoille mahdollisuuden kokea vauhdin hurmaa ja jännitystä kuten Asfalttikunkussa konsanaan. Tapahtuma on ollut suosittu ja odotettu vuodesta toiseen, joten tänäkin vuonna mukaan odotetaan paljon innokkaita kuljettajia.

AKK-Motorsport ry toivottaa kaikille Asfalttikunkkuun lähtijöille hauskaa kisaviikonloppua ja hyvää vappua!

Design Mainostoimisto Ajaton Oy