F-Cupin avauskillpailu AVIS-ralli on peruttu - AKK selvittää vaihtoehtoisia toteutusmalleja F-Cupin talvi-osakilpailulle

10.1.2022

« Takaisin

Sunnuntaina 8.1.2022 Valkealan Urheiluautoilijat ry:ltä saatiin tieto, että kilpailun järjestäjä ei kykene toteuttamaan 29.1. toteutettavaksi suunniteltua F-Cupin avauskilpailua Kymenlaakson vaikean Covid-19 epidemiatilanteen takia.

Kyseessä on tottakai iso takaisku niin järjestävälle seuralle, mutta ennen kaikkea koko F-Cup-sarjalle. Sarjan toteutuminen mahdollisimman täyspainoisena, kahdella talvirallilla on ennen kaikkea kilpailijoille, mutta myös AKK-Motorsport ry:lle ja AKK Sports Oy:lle erittäin tärkeää.  Tämän myötä maanantaina 10.1.2022 AKK:n rallin lajiryhmän käymien keskustelujen perusteella pyrimme selvittämään kaikki mahdolliset vaihtoehdot sille, että F-Cupissa voidaan kilpailla kaksi talvirallia kaudella 2022. Tällä hetkellä kauden toinen osakilpailu, XX Kangasniemi Ralli ajetaan normaalisti 26.2.2022. 

Jotta saamme asiaa eteenpäin, ja kartoitettua kaikki mahdolliset toteutusvaihtoehdot F-Cupin osakilpailulle talvikaudella 2022, pyydämme kaikkia mahdollisen osakilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja ilmoittamaan mahdollisuudesta/kiinnostuksesta kilpailun toteutukselle mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkoon 12.1.2022 klo 16.00 mennessä AKK:n Rallin Lajipäällikölle. Aikataululliset seikat huomioiden, mahdollinen toteutuspäivä voi olla 12.3.2022, jolloin ei kalenterissa ole muita rallikilpailuja. 

Myös tällä hetkellä kalenterissa olevat kilpailut voivat olla mahdollisia osakilpailuja myös F-Cupiin, aikataulu ja kilpailun rakenne huomioiden. Myös näiden seurojen toivotaan ilmoittavan AKK:lle, mikäli F-Cupin osakilpailun toteutus jo kalenterissa olevaan kilpailuun on mahdollista, ja samalla pyydetään esittämään suunnitelma, miten kyseinen sarja kilpailuun sisällytettäisiin.

Vaihtoehtoisesta toteutusmallista tiedotetaan heti kun ratkaisu asian suhteen on tehty, ja mahdolliset toteutusmallit selvitetty. Tavoite saada asia valmisteltua viimeistään viikon 3 alkuun mennessä.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi , 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy