F-Rallisarjan palkinnot kaudella 2019

20.12.2018

« Takaisin

F-Rallisarjassa kilpaillaan kaudella 2019 viidessä osakilpailussa, joista kaksi kilpaillaan talvella ja kolme kesällä. Kuten kaudella 2018, sarjan ilmoittautumismaksu on kilpailijoille 350 euroa, josta 150 euroa kohdennetaan sarjan käytännön kuluihin ja 200 euroa kohdistetaan suoraan sarjan palkintoihin, jotka jaetaan kilpailijoille.

Palkinnot jakautuvat seuraavasti:

Palkintopotti muodostuu seuraavasti: 200 euroa * Sarjaan (kilpailemaan aina kyseisestä mestaruudesta) ilmoittautuneiden lukumäärä:

F-Klassikko Yleinen, Seniorit, Juniorit, F-2WD Nuotti ja F-4WD Nuotti:

1. 40% * luokkiin kerätty palkintorahasto

2. 25%

3. 20%

4. 10%

5. 5%

Kauden 2018 päätteeksi jaetut palkintolahjakortit jakoivat varsin jyrkästi kilpailijoiden mielipiteet niin puolesta kuin vastaan. Osa kilpailijoita piti lahjakortteja onnistuneena vaihtoehtona, osa kilpailijoista oli asiaan varsin pettyneitä. Selkeästi ongelmana asiassa oli se, että palkinnon jakaminen nimenomaan lahjakorttina ei ollut ennakkoon tiedossa, vaan se tuli monelle yllätyksenä.

Jotta vastaavilta ikäviltä yllätyksiltä vältytään kauden 2019 päätteeksi, ja kilpailijat tietävät jo kauden startatessa, miten palkinnot jaetaan, käsitteli AKK:n rallin lajiryhmä asian yhdessä sarjakoordinaattorin kanssa heti kauden 2018 palkintojenjaon jälkeen ja asiasta päätettiin seuraavaa:

Kauden 2019 palkinnot ovat kilpailijoiden valittavissa kahdesta seuraavasta vaihtoehdosta:

  1. Rahapalkinto, verotus huomioiden
  2. Palkintolahjakortti, verotus huomioiden

Palkintolahjakortin suhteen tullaan julkaisemaan taho tai tahot, johon lahjakortti kohdistuu ennen kauden 2019 ensimmäistä kesä-osakilpailua.  

Valinnan palkinnonsaajat suorittavat näiden palkintovaihtoehtojen välillä siinä vaiheessa, kun kausi on kilpailtu ja jokaisen palkinnonsaajan palkinnon arvo on tiedossa.

AKK:n rallin lajiryhmä, lajipäällikkö sekä sarjakoordinaattori toivoo, että nyt kun asia on tiedossa hyvissä ajoin, vastaavilta ikäviltä yllätyksiltä vältytään, ja jokainen sarjaan mukaan lähtevä kilpailija tietää vaihtoehdot jo ennen kauden alkua.

Toivomme yhteisesti kaikille rauhallista joulua, sekä sitä että kaikki kilpailijat lähtevät mahdollisimman sankoin joukoin mukaan F-Rallisarjaan kaudella 2019.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, 040-5349977, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy