FIA Motorsport Games 23.-27.10.2024 Espanjassa

8.4.2024

« Takaisin

Suomalaisilla autourheilijoilla on nyt tilaisuus osallistua kansainväliseen FIA Motorsport Games -tapahtumaan Espanjassa 23.-27.10.2024, kilpailupaikkana Valencian kaupunki Espanjassa ja sen suorituspaikat.


AKK-Motorsport  ry (AKK) nimeää Suomen edustajat hakemusten perusteella, mutta myös arvioituun menestyspotentiaaliin perustuen. Kilpailijan on täytettävä luokkaan mahdollisesti asetetut rajoitukset kilpailukokemuksen, lisenssitason jne. osalta. AKK pidättää oikeuden olla nimeämättä luokkaan edustajaa. Kilpailija vastaa itse matka-, majoitus- ym. osallistumiskustannuksista, mukaan lukien ilmoittautumismaksu ja kilpailubudjetti. AKK ei osallistu kilpailijan kuluihin. Kyseessä ei ole virallinen maajoukkue, vaan suomalaisedustus kilpailutapahtumassa.

Lajeja on mukana tänä vuonna yhteensä 8 ja eri luokkia yhteensä 27.

Ratalajit, Drifting, Ralli, Karting, Crosskart, Autoslalom, Karting Slalom, Esports

Lajilistaus tapahtuman sivuilla: https://www.fiamotorsportgames.com/categories

Hakemus, jossa on mainittava minkä luokan edustajaksi haetaan, on toimitettava 17.8.2024 klo 23:59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juho.ketonen(at)autourheilu.fi. Viestin otsikoksi ”Motorsport Games 2024 hakemus”. Hakemukseen on liitettävä hakijan kilpailija-CV viimeisten kahden vuoden ajalta sekä kilpailusuunnitelma kauden 2024 osalta.

Lajilistan, lisenssivaatimukset ja osallistumismaksut kilpailuun voit katsoa TÄÄLTÄ (päivitetty 6.5.2024).

Lisätietoja lajeista ja niihin liittyvät kysymykset tapahtuman järjestäjille eteenpäin välitettäväksi; 
in english juho.ketonen(at)autourheilu.fi

Yhteystiedot

Juho Ketonen

Lajipäällikkö

050 5665577

juho.ketonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy