Aktivoi harrastajia Flying Finn Tourin kautta - hae tapahtumaa seurallenne!

19.10.2018

« Takaisin

Vuoden paras mahdollisuus saada lisää harrastajia ja esitellä seuratoimintaanne?

Tänä vuonna peräti 102 000 ihmistä tavoittanut valtakunnallinen kartingkiertue Flying Finn Tour järjestetään ensi vuonna yhdessä AKK:n jäsenseurojen kanssa. Löytyykö paikkakunnaltanne jo olemassa olevia tapahtumia, joiden yhteydessä perheille, lapsille ja nuorille voisi tarjota karting-elämyksiä ja innostaa mukaan uuden harrastuksen pariin? Hyviä esimerkkejä ovat erilaiset harrastemessut, perhetapahtumat tai muut tilaisuudet, joissa esitellään harrastuksia ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Lähetä meille hakemus, niin lähdetään yhdessä rakentamaan tapahtumaa juuri teidän seuranne hyödyksi! P.s. Hakemuksen voi lähettää, vaikka valmista jo olevassa olevaa tapahtumaa ei olisi. Tärkeintä on innostuneisuus ja sitoutuneisuus yhteiseen harrastaja-aktivointiin!

Kustannuksista vastaa AKK, järjestelyvastuu jaetaan seurojen kanssa:

AKK vastaa Flying Finn Tour -tapahtuman kustannuksista ja osallistuu vähintään kolmella (3) henkilöllä radan rakennukseen/purkamiseen sekä karting-autolla ajattamiseen.

Seurojen rooli on osallistua tapahtumaan vähintään kolmella (3) henkilöllä radan rakennukseen/purkamiseen, karting-autolla ajattamiseen sekä seuratoiminnan esittelyyn.

Flying Finn Tour 2019 -seurahaku auki 25.11. - toimi nyt!

>> Klikkaa tästä hakemukseen (hakemusta voi tarkastella ennen sen lähettämistä).

Kiinnostuitko tai tahdotko tietää lisää? Ota yhteyttä AKK:n nuorisopäällikkö Rosa Pietikäiseen, rosa.pietikainen@autourheilu.fi, 050 476 5463

Design Mainostoimisto Ajaton Oy