Haemme viestintäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

10.10.2023

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on Suomen autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii niin suomalaisten F1- ja rallin maailmanmestareiden kuin autourheilun harrastajien ja toimitsijoiden; kaikkien lentävien suomalaisten kotina. AKK on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n edustaja Suomessa ja reitti kansainväliseen kilpailutoimintaan. AKK on suomalaisen autourheilun vastuullinen suunnannäyttäjä, joka toimii ympäristöystävällisesti sekä kehittää autoilun turvallisuutta.  AKK koostuu noin 300 jäsenseurasta ja 27.000 jäsenestä, järjestää Suomen MM-rallin lisäksi SM-sarjat ja laajan kilpailutoiminnan 18 eri autourheilulajissa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan:

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Viestinnän asiantuntijana vastaat koko AKK:n viestinnästä, viestintästrategiasta sisältöjen tuotantoon,  yhteistyössä AKK:n koko organisaation kanssa.

Sinulla on näkemystä viestinnän kehittämiseen ja jaat osaamistasi koko organisaatiolle. Olet oma-aloitteinen, tehokas ja idearikas. Innostat ja koulutat muita viestimään ja johdat viestintää yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä tapahtumien ja tilaisuuksien parissa.

Odotamme Sinulta vahvaa viestintäosaamista ja modernia otetta tavoitteelliseen viestintään,erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, kokemusta viestinnän eri tehtävistä sekä monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Autourheilun tuntemus, some-strategiaosaaminen sekä viestintätyökalujen, kuten ePressin ja striimausten hallinta on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Työtäsi tukee viestintäryhmä ja osaava sekä asiantunteva työyhteisö,  käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja viihtyisät toimitilat Vantaalla (Kellokukantie 7). Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.10.2023 mennessä osoitteella rekry@autourheilu.fi. 

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuvaiheen aikana. 

Lisätietoa tehtävästä: pääsihteeri Anssi Kannas, 050 300 1244
www.autourheilu.fi.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy