Haemme yhteyssihteeriä

28.9.2018

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK johtaa Suomen autourheilua sekä edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa. Liitto koostuu noin 310 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kuuttatoista eri autourheilulajia. AKK-Motorsportin ja sen omistaman markkinointiyhtiö AKK Sports Oy:n (Suomen MM-rallin Neste Rallin järjestäjä) yhteiset toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Haemme lajiliittoomme uutta

YHTEYSSIHTEERIÄ

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat jäsenseurojemme ja jäsenistömme asiakaspalvelu sekä neuvonta jäsenmaksu-, lisenssi- ja vakuutusasioissa. Aulapalveluhenkilönä vastaat myös vieraidemme vastaanotosta, asiakaspalvelusta ja puhelinliikenteestä. Tehtävässäsi avustat taloushallintoon liittyvissä tehtävissä sekä osallistut viestinnän ja myynnin tukitehtäviin. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat avustavat työt erilaisissa tapahtumissa. 

Odotamme Sinulta

Aktiivista ja palvelualtista työotetta, aloitekykyä, hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai AMK) ja vähintään muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta. Tehtävä edellyttää myös hyvää organisointikykyä ja huolellisuutta, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista hallintaa. Myös ruotsin kielen perusosaaminen on hyödyksi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen taloushallinnon avustavista tehtävistä, kuten laskutuksesta. Myös kokemus tapahtuma- ja kokousjärjestelyistä katsotaan eduksi. 

Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä tapahtumien parissa. 

Tarjoamme Sinulle

Monipuolisen ja innostavan vakituisen työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio, 0400 414860, tatu.lehmuskallio@autourheilu.fi ja pääsihteeri Anssi Kannas 050 300 1244, anssi.kannas@autourheilu.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hyvine perusteluineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 11.10.2018 mennessä osoitteeseen anssi.kannas@autourheilu.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy