Haetaan pienoisautoilun TSM-10 ja C-12 -luokille yhteistä luokkayhteyshenkilöä

25.4.2024

« Takaisin

Pienoisautoilun lajiryhmä hakee radio-ohjattavien autojen (roa) TSM-10- ja C-12-luokille yhteistä luokkayhteyshenkilöä.

julkaistu 28.3.2024

Molemmille luokille toivotaan yhteistä luokkayhteyshenkilöä, sillä näillä luokilla on yhteinen SM-sarja, jonka kehittämiseen lajiryhmä hakee tällä luokkayhteyshenkilön tehtävän yhdistämisellä tehokkuutta.

Kaikki luokkayhteyshenkilöt toimivat yhteistyössä lajipäällikön, lajiryhmän sekä EFRA:n (European Federation of Radio Operated Model Automobiles) toimihenkilöiden kanssa.

Olet hakemamme luokkayhteyshenkilö, jos olet valmis tekemään aktiivisesti lajin kehittämistyötä lajiryhmän kanssa, sinulla on hyvä ulosanti ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä on välttämätöntä hyvä IT-osaaminen sekä valmius osallistua kutsuttaessa lajiryhmän kokouksiin etäyhteydellä. Eduksesi katsotaan englannin kielen taito, kilpailuhistoria pienoisautoilussa, osaaminen kilpailujen järjestämisestä, osaaminen sääntöjen kehitystyöstä sekä tietotaito niin kyseisten luokkien kansallisen tason kuin EFRA:nkin toiminnasta.

Hakijoiden toivotaan olevan käytettävissä tehtävään välittömästi valinnan jälkeen. Tehtävä on vapaaehtoistoimintaa, joten siitä ei makseta erillistä korvausta. Luokkayhteyshenkilön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Laadi vapaamuotoinen hakemuksesi huolellisesti ja lähetä se sähköpostitse viimeistään 30.4.2024 lajipäällikölle osoitteeseen mia.vihavainen(at)autourheilu.fi.
 

Yhteystiedot

Mia Vihavainen

Lajivastaava

050 528 3022

mia.vihavainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy