Ilmoittautuminen Flying Finn Haastaja-leireille on muuttunut

27.10.2021

« Takaisin

Ensimmäinen leiriviikonloppu on onnistuneesti pidetty ja kolme leiriä on vielä jäljellä tämän syksyn osalta. Yhden leirityksen osallistumismaksu on 250 €/henkilö, sisältäen majoituksen ja ruokailut. 

 

Ilmoittautumiset jäljellä oleviin leireihin tapahtuvat sähköpostilla osoitteeseen:

tuomo.nikkola@autourheilu.fi

Ilmoittautumisessa tulee olla osallistujan lisenssinumero yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kaikista autourheilun lajeista on mahdollisuus osallistua Flying Finn Haastaja-leireille, koska käsiteltävät teemat ja asiat ovat yhteneviä lajista riippumatta. Lisäksi huoltajille on räätälöity oma leiriversionsa, sillä lasten ja nuorten kohdalla huoltajien rooli on harrastuksessa erittäin keskeinen. Flying Finn Haastaja -leirityskonsepti on jaettu urheilijoiden osalta kolmeen ikäryhmään, joiden lisäksi on huoltajille oma ryhmänsä.

 

Ryhmät ovat:

Haastaja (17–29-vuotiaille)

Haastaja Junior (13–16-vuotiaille)

Haastaja Mini (10–12-vuotiaille)

Haastaja Huoltajat (AKK:n huoltaja-/mekaanikko-/muu lisenssi, pois lukien toimitsijalisenssi ja yhteisölle tarkoitettu ilmoittajalisenssi)

 

Kokonaisuus muodostuu neljästä teemasta, joista jokaiselle on oma leiritysmoduulinsa. Leirien ohjelmaan kuuluu teemaa käsittelevien toimintojen lisäksi mm. liikuntaa ja vierailevia tähtiä. Leirikalenteri teemoineen:

 

Leiri 1: Autourheilijan urasuunnittelu ja uran rakentaminen

pe 8.10. klo 17 – su 10.10. klo 14

 

Leiri 2: Psyykkinen valmentautuminen

pe 5.11. klo 17 – su 7.11. klo 14

ilmoittautuminen päättyi ke 20.10.

 

Leiri 3: Fyysinen harjoittelu, ravinto, lepo ja palautuminen

pe 19.11. klo 17 – su 21.11. klo 14

ilmoittautuminen päättyy ke 3.11.

 

Leiri 4: Media, markkinointi ja varainhankinta

ke 1.12. klo 17 – pe 3.12. klo 14

ilmoittautuminen päättyy ke 17.11.

 

 

Flying Finn -leirityskonsepti on harrastajille ja tavoitteellista uraa suunnitteleville autourheilijoille rakennettu kokonaisuus. Merkittävää uudessa konseptissa on, että se on tarkoitettu kaikille AKK-Motorsport ry:n lisenssin haltijoille – tavoitteisiin, tuloksiin, tasoon tai kalustoon katsomatta. Kokonaisuuteen kuuluvat niin Flying Finn Haastaja-opistoleiritykset kuin Flying Finn-lajitaitoleirityksetkin. Tämän kokonaisuuden tarkoitus on tarjota suuremmalle määrälle autourheilijoita valmentautumisen perusteita sekä tukea mahdollisen tavoitteellisen uran rakentamiseen.

 

Ajan tasalla oleva tieto kaikista Flying Finn-leirityksistä löytyy osoitteesta: flyingfinnacademy.fi

 

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö

Tuomo Nikkola

0400-425850

Design Mainostoimisto Ajaton Oy