Jokamiehenluokan lajiryhmän päätös - 70 vuotta täyttäneiden kansallinen lisenssi ja ostotarjousoikeus

13.3.2023

« Takaisin

Jokamiehenluokan lajiryhmä on päättänyt myöntää yli 70-vuotiaille harrastajille oikeuden hankkia kansallisen lisenssin ilman lääkärinlausuntoa ja EKG-rasitustestiä, joka oikeuttaa ainoastaan jokamiehenluokan ostotarjousten tekemiseen.

Jokamiehenluokan lajiryhmä teki kokouksessaan 24.2.2023 esityksen AKK:n hallitukselle ostotarjousoikeuden myöntämisestä yli 70-vuotialle harrastajille ilman lääkärintodistusta ja EKG-rasitustestiä. Perusteluna suuret yli 70-vuotiaiden ikäluokat, jotka ovat iso osa jokamiehenluokan parissa toimivia toimitsijoita. Hallitus hyväksyi lajiryhmän esityksen.

70 vuotta täyttäneillä harrastajilla on siis jatkossa mahdollisuus hankkia kansallinen lisenssi, joka oikeuttaa ostotarjousten tekemiseen jokamiehenluokassa, mutta se ei oikeuta kilpailemiseen. JM-ostotarjousoikeusvaatimukset ovat muutoin ennallaan eli ostotarjouksen tekijällä tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys, JM-tutkinto ja kansallinen lisenssi.

Tämäkin lisenssi ostetaan normaalisti KITI-järjestelmästä ja lisenssituotteeksi valitaan: Kansallinen lisenssi (yli 70 vuotta, JM-ostotarjous, ei kilpailuoikeutta)
Kansallisen lisenssin hinta kaudella 2023 on 114 euroa.

Jos yli 70-vuotiaan harrastajan kansallinen kilpailijalisenssi kaudelle 2023 odottaa liitossa lääkärinlausuntoa ja EKG-rasitustestin tulosta ja tarkoitus on ollut hankkia kansallinen lisenssi vain JM-luokan ostotarjousten tekemisen vuoksi, voi olla yhteydessä liittoon sähköpostitse tai puhelimitse lisenssityypin päivittämiseksi tähän uuteen tuotteeseen.

Ne yli 70-vuotiaat harrastajat, jotka ovat toimittaneet lääkärinlausunnon ja EKG-rasitustestin liittoon ovat oikeutettuja myös kilpailemiseen ostamallaan kansallisella kilpailijalisenssillä.

Yhteystiedot

Juho Ketonen

Lajipäällikkö

050 5665577

juho.ketonen@autourheilu.fi

Jenni Kuisma

Jenni Kuisma

Seurapalvelusihteeri

050 361 6456

jenni.kuisma@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy