Kansallinen digitaalinen rallisarja alkaa - Dirt 2.0 pelialustalla

16.9.2022

« Takaisin

AKK:n kansallinen Dirt 2.0 pelillä ajettava digitaalinen rallisarja aloittaa syystalvella 2022. Sarjan järjestää Turun Urheiluautoilijat ry yhteistyössä GT Finland Racersin (GTFR) kanssa.


Sarjan ensimmäinen ralli ajetaan 1.10. ja luokkana toimii tuttu R5-luokka. Sarja kestää reilun 2 kuukauden ajan ja viimeinen ralli ajetaan 10.12.2022.

Sarjassa on tarkoitus mukailla mahdollisimman realistisesti oikeaa rallia niin hyvin kuin peli mahdollistaa, eli autot hajoavat, sääolosuhteet muuttuvat ja mikäli kuljettaja joutuu laiterikon tai kolarin takia keskeyttämään, niin silloin tuloksiin merkitään keskeytys.

Kunkin rallin suorittamiseen annetaan ennalta määrätty aika suorittaa “ns. aikaikkuna”, ja tätä ei saa ylittää ja osakilpailuun pitää startata ennalta määrättyyn aikaan. Ennen ensimmäistä rallia kuljettaja valitsee itselleen auton, jota pitää läpi rallin, eli autoa ei saa vaihtaa enää sen jälkeen, kun ralli on startannut. Autoluokkana sarjassa on R5.  Auto pidetään läpi sarjan joten auto kannattaa valita harkiten.

Sarjaan osallistumiseen vaaditaan jonkin AKK:n alaisen jäsenseuran jäsenyys, esimerkiksi järjestävän seuran Turun UA sekä AKK-Motorsport ry:n digitaalisen autourheilun lisenssi. Lisenssin hinta on 5 euroa ja se hankitaan KITI-järjestelmästä. Lisäksi hyväksytään myös jokin muu AKK:n voimassa oleva kilpailijalisenssi.

Sarjan kolme parasta palkitaan hyvin palkinnoin sekä myös jokaisen osakilpailun ajaneiden kesken arvotaan 2kpl superlahjakorttia. 


Sarjaan ilmoittautuminen, lisätietoja ja säännöt täältä: https://gtfr.fi/kisa/dirt-2-0-akk-kansallinen-sarja/

 

Kilpailukalenteri

1. Osakilpailu 1 @ USA                   lauantai 1.10.2022

2. Osakilpailu 2 @ Puola               lauantai 15.10.2022

3. Osakilpailu 3 @ Monte Carlo   lauantai 5.11.2022

4. Osakilpailu 4 @ Ruotsi              lauantai 26.11.2022

5. Osakilpailu 5 @ Suomi               lauantai 10.12.2022

 

Lisätietoja:

Kilpailuja koskeva tiedotus tapahtuu www.gtfr.fi -sivustolla osakilpailun sivulla (”Dirt 2.0 Kansallinen sarja) sekä #DR2-Kansallinensarja-tiedotus-nimisellä Discord-kanavalla GT Finland Racers Discord-palvelimella (“virallinen ilmoitustaulu”).

Yhteystiedot

Henri Karjalainen

Lajivastaava

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy