Moottoriurheilu.tv kasvaa Autourheilija-verkkolehden sisällöillä

31.3.2017

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n Autourheilija –verkkolehti yhdistetään Moottoriurheilu.tv sivustoon. Yhdistämisen myötä verkkolehden sisällöt julkaistaan jatkossa Moottoriurheilu.tv sivustolla. Uudistuksen myötä verkkolehden julkaiseminen autourheilu.fi sivustolla päättyy ja samalla julkaisumuoto muuttuu ns. numerojulkaisusta ajankohtaisjulkaisuksi, jossa artikkeleita tuotetaan ja julkaistaan jatkossa kulloinkin ajankohtaisista aiheista tuoreeltaan. Järjestö- ja lajiasioista uutisoivat artikkelit yhdistettynä urheilutiedotukseen ja -uutisointiin Moottoriurheilu.tv:n sivustolla muodostavat autourheiluharrastajan kattavan tietolähteen, jonka avulla pysyt autourheilussa ajan hermolla.

Moottoriurheilu.tv tavoittaa keskimäärin 250 000 lukijaa sivuston ja sosiaalisen median julkaisujen kautta viikottain. Verkkolehden uudistamisen myötä autourheilun järjestö- ja lajiasioiden uutisoinnille saadaan huomattavasti nykyistä laajempi lukijakunta ja artikkeleiden vaikuttavuus nostetaan uudelle tasolle.

Samalla kutsumme kaikki jäsenet, tapahtuma- ja kisajärjestäjät sekä kaikki muut kehittämään entisestäänkin Moottoriurheilu.tv:n sisältöä. Hyvät ideat ja ennenkaikkea kiinnostava sisältö ovat aina tervetulleita. Kehitys- ja sisältöehdotuksia voi lähettää osoitteeseen media(at)moottoriurheilu.tv. 

 

AKK-Motorsport ry

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy